Functieomschrijving spelbegeleider / Quizmaster

Wil jij werken met een gezellig team en met vrolijke mensen? Zoek jij een (bij)baan van 6 -24 uur per week en ben je een enthousiast persoon? Dan is onze functie spelbegeleider/ Quizmaster echt iets voor jou!

Als spelbegeleider bij JP Activiteiten zorg je er voor dat groepen een fantastische tijd hebben. Op verschillende locaties in Noord Nederland kunnen mensen arrangementen bij ons boeken. Denk hierbij aan spellen zoals Bubbelvoetbal en Boogschieten maar ook verschillende quizzen zoals een Ik hou van Holland quiz, Jongens tegen de Meisjes en nog veel meer!

Na je inwerk periode ga je zelfstandig naar de locatie, bouw jij je spel op en begeleid je de mensen en zorg jij er uiteraard voor dat iedereen een geweldige dag heeft.

Wat zoeken wij:

 • Leeftijd 18+
 • Beschikking over een rijbewijs
 • Enthousiasme
 • Geen vrees om voor een groep te staan

Wat bieden wij:

 • Een toffe bijbaan met veel diversiteit
 • De kans om regelmatig aan het werk te zijn
 •  Salaris tussen € 8,50 en € 14,50 per uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring.
 • Reiskostenvergoeding €0,19 cent per km

Meer informatie? of solliciteren:
info@jpactiviteiten.nl
+31850644365 

Functieomschrijving Officemanager / verbinden

Wij zoeken een enthousiaste en bevlogen verbinder binnen ons bureau! Als Officemanager bij JP Activiteiten zorg jij ervoor dat alle processen goed lopen, afspraken worden nagekomen en worden verbeterd. Jij zorgt ervoor dat onze klanten op alle stappen enthousiast zijn over de communicatie met JP Activiteiten. Je zorgt ervoor dat we efficiënt werken en dat we stabiel zijn in onze kwaliteit.

Dat klinkt heel interessant, maar waar bestaat jouw week uit? Jij werkt bij ons als verbinder. Na de boeking van een klant ben jij de schakel tussen sales, planning en uitvoering. Jij houdt in de gaten dat iedereen onze systemen secuur gebruikt, verbetert de communicatie systemen binnen het bureau, ondersteunt op sales, administratie en planning. Simpelweg ben jij de stille kracht waar we op leunen. Een belangrijke en gave functie!

Wie zijn wij?

JP Activiteiten is een evenementenbureau gevestigd in Assen. Wij organiseren evenementen van groot tot klein in heel Nederland. We timmeren  daarin al jaren lekker aan de weg! Bij ons kunnen mensen bedrijfsuitjes, teamuitjes, familiedagen en kinderfeestjes reserveren. Je komt in een compact, dynamisch, ambitieus en energievol bureau te werken!

 

Wat vragen wij van jou?

Jij bent daadkrachtig en hebt een proactieve en initiatiefrijke houding. Je gaat zorgvuldig en nauwkeurig te werk en bent oplossings- en resultaatgericht. Je bent helder in je schriftelijke en mondeling communicatie en je weet wat er speelt binnen JP Activiteiten. Plannen, coördineren, organiseren en communiceren in een dynamische omgeving is jouw uitdaging. Je vindt het belangrijk om samen met je team processen te optimaliseren. Elke dag weer beter dan gisteren.

 • Je hebt HBO werk en denk niveau
 • Inzicht in organisatorische en financiele processen.
 • Goede Nederlandse communicatie
 • Affiniteit met de recreatie en evenementen sector

 

Wat bieden wij jou:

Een dienstverband van 28-36 uur per week. Een gezellige, dynamische werkplek en de kans om je door te ontwikkelen. Je salaris is 2300 – 3500 bruto per maand, dit is gebaseerd op een fulltime dienstverband.

 

Heb jij vragen over deze functie of wil je solliciteren? Dan kan je contact met ons opnemen op info@jpactiviteiten.nl of via 085 064 43 65. Vragen of sollicitaties kan je richten aan Ilse Mayer.