Walk, Dine & Escape Roden
2 juli

Walk Dine & Escape Roden

Na eerdere successen brengen we ditmaal het evenement naar Roden.

Dit is echt uniek! Een bijzondere Escaperoom ervaring en dat in combinatie met 3 heerlijke gerechten bij verschillende restaurants in Roden. Jullie spelen een Escaperoom door het centrum van Roden met als thema ‘The Joker’. Dat heb je vast nog nooit gedaan…

Jullie proberen tijdens het eten de politie te helpen om de bommen, die The Joker heeft verstopt, onschadelijk te maken. Dit doen jullie door een route af te leggen en alle raadsels en codes onderweg te kraken. Het spel inclusief eten duren ongeveer 2,5 uur.

Het Verhaal

The Joker is losgebroken en heeft een duister plannetje! Hij heeft namelijk een bom verstopt ergens in de buurt. De man, bekend om zijn gruwelijkheden jaagt de plaatselijke bewoners de schrik aan. De plaatselijke politie zoekt hem met man en macht. Mensen durven niet meer over straat en kinderen worden binnengehouden. Kortom iedereen is enorm benauwd dat de situatie escaleert en er een enorme explosie volgt. Het is daarom belangrijk dat de bom door jullie onschadelijk wordt gemaakt! Wij rekenen op jullie.

Hoe het werkt:

Je speelt de Walk Dine & Escape Tocht met je gezin, vrienden, collega’s etc. in een groep. Deelnemen kan vanaf 2 personen. We starten in Roden en de 3 heerlijke gerechten zijn in samenwerking met verschillende Horeca in Roden. Bij restaurant de Hotel onder de Linden ontvangen jullie het startdossier en de uitleg. Jullie worden op pad gestuurd om de eerste raadsels te kraken. Zodra je deze hebt gekraakt loop je verder de route af om je tweede gang te ontvangen. In totaal zijn er 3 gerechten op verschillende locaties. Als jullie de eindcode weten te kraken en de bom weten te ontmantelen, hebben jullie gewonnen!

  • Je meldt je team aan via het inschrijfformulier. Hier geef je ook aan met hoeveel personen en op welke datum je deelneemt.
  • Je betaling kan online via IDEAL.
  • Na betaling is je inschrijving definitief
  • Je ontvangt van ons je starttijd uiterlijk 2 dagen van te voren.
  • Je start in Roden. Hier ontvang je het 1e dossier en de uitleg.
  • Starttijden zijn vanaf 16.00 – 20.00 uur

Kosten:

  • 3 heerlijke gerechten van verschillende restaurants in Roden.
  • 3 drankjes inbegrepen (koffie, thee, bier, wijn en fris of wat het restaurant zelf heeft bedacht).
  • Escape Hunt in het centrum

Early Bird: € 44,95 p.p. (aanmelden tussen 10 juni- 17 juni)

Regular: € 49,95 p.p. (aanmelden vanaf  17 juni)

*slechts plek voor 200 personen.
Total € -


Bekijk ook andere uitjes