Walk, Dine & Escape
26 maart| Aalden

Walk Dine & Escape Aalden

Na eerdere successen brengen we ditmaal het evenement naar Aalden.

Dit is echt uniek! Een bijzondere Escaperoom ervaring en dat in combinatie met 4 heerlijke gerechten bij Grandcafe en Hotel LiBo.  Jullie spelen een Escaperoom door de mooie natuur met als thema ‘The Joker’. Dat heb je vast nog nooit gedaan…

Jullie proberen tijdens het eten de politie te helpen om de bommen, die The Joker heeft verstopt, onschadelijk te maken. Dit doen jullie door een route af te leggen en alle raadsels en codes onderweg te kraken. Het spel inclusief eten duren ongeveer 2 uur.

Het Verhaal

The Joker is losgebroken en heeft een duister plannetje! Hij heeft namelijk een bom verstopt ergens in de buurt. De man bekend om zijn gruwelijkheden jaagt de plaatselijke bewoners de schrik aan. De plaatselijke politie zoekt hem met man en macht. Mensen durven niet meer over straat en kinderen worden binnengehouden. Kortom iedereen is enorm benauwd dat de situatie escaleert en er een enorme explosie volgt. Het is daarom belangrijk dat de bom door jullie onschadelijk wordt gemaakt! Wij rekenen op jullie.

Hoe het werkt:

Je speelt de Walk Dine & Escape Tocht met je gezin, vrienden, collega’s etc. in een groep. Deelnemen kan vanaf 2 personen. We starten in Aalden en de 4 heerlijke gerechten zijn in samenwerking met Grandcafe en Hotel LiBo. Hier ontvangen jullie het startdossier en de uitleg. Jullie worden op pad gestuurd om de eerste raadsels te kraken. Zodra je deze hebt gekraakt loop je verder de route af om je tweede gang te ontvangen. In totaal zijn er 4 gerechten.. Als jullie de eindcode weten te kraken en de bom weten te ontmantelen, hebben jullie gewonnen!

  • Je meldt je team aan via het inschrijfformulier. Hier geef je ook aan met hoeveel personen en op welke datum je deelneemt.
  • Je betaling kan online via IDEAL.
  • Na betaling is je inschrijving definitief
  • Je ontvangt van ons je starttijd uiterlijk 2 dagen van te voren.
  • Je start in Aalden bij Grandcafe en Hotel LiBo. Hier ontvang je het 1e dossier en de uitleg.
  • Starttijden zijn vanaf 16.00

Kosten:

  • 4 heerlijke verschillende gerechten
  • 2 drankjes inbegrepen (koffie, thee, bier, wijn en fris)
  • Escape Hunt in het Aalden

Regular: € 49,95 p.p. (aanmelden tussen 28 februari – 10 maart

Night Owl: € 54,95 p.p. (aanmelden tussen 10 maart – 23 maart)

*slechts plek voor 150 deelnemers
Total € -


Bekijk ook andere uitjes

Puck Broos
Puck Broos
2021-12-07
Gezellige online gekke bingo achter de rug samen met mijn collega's. Ik heb nooit eerder bingo gespeeld. Ik vond de variaties op de traditionele bingo leuk om te doen. Ook de bijgeleverde borrelbox was smakkelijk.
Anika Westhoff
Anika Westhoff
2021-11-15
Via de mail vooraf erg prettig contact gehad met de organisatie. Geen enkele aanpassing was te veel moeite. Zaterdag een erg geslaagd tweede deel van een vrijgezellenfeest gehad. De organisatie had alles super voorbereid en de sfeer zat er goed in. Met een groep van 14 personen (leeftijd 17+) het Wie is de Mol-spel en Jongens tegen de meiden gedaan. Wat hebben we gelachen! Tijdens de middag prettig ontzorgd door de jongens en achteraf wordt alles zo weer meegenomen, ideaal! We kijken met een tevreden gevoel terug, bedankt Robin en Gijs! Een volgende keer zou ik het zo weer op deze manier laten regelen.
Sjaak
Sjaak
2021-11-13
Geweldige afterparty gehad van een verlaat vrijgezellenfeest 2 geweldige spellen gedaan! 1 wie is de MOL, echt een aanrader nooit gedacht dat het zo leuk zou zijn. 2 jongens tegen de meisjes ook super gave activiteit. Leuk team gezellige enthousiaste jongens die alles goed uitlegden en klaar zetten het was in 1 woord GEWELDIG! Bedankt Robin en Gijs voor vandaag!
Senna Nijboer
Senna Nijboer
2021-08-23
Top georganiseerd👍
Jolien De Vries
Jolien De Vries
2021-08-23
Hunted game gedaan in Westerbork. Super goed georganiseerd! Met 12 collega's in twee teams.. Achterna gezeten met een paintball geweer wat een spanning! Wel verloren maar een fantastische middag gehad.
Gerrit Kroon
Gerrit Kroon
2021-06-17
Alleen contact via mail gedaan en dat was duidelijk.
Marloes Popken
Marloes Popken
2021-05-24
Zaterdag een super leuk feestje gehad. Lasergamen in het bos. De jongens (7- en 8-jarigen) konden er geen genoeg van krijgen. Bedankt voor de goede begeleiding, Jeroen. Duidelijke instructies met humor, goed passend bij de groep. Voor herhaling vatbaar!
Manon Ensing
Manon Ensing
2021-04-28
Vandaag het Wie is de Mol - kinderfeestje gedaan via JP activiteiten. Wat een geslaagde middag! Een aanrader! De leuke opdrachten van lasergamen, Jenka, ballon laten knappen enz. zorgden voor een spannende vraag voor de kinderen. Wie is de mol onder ons? Jeroen, bedankt voor de organisatie!