Activiteiten bij  Veluwemeer

 1,5 uur

Vanaf € 19,95 p.p.

Vanaf 10 personen 

085 064 43 65

survival of the fittest

BOOGSCHIETEN

Strijd tegen elkaar in deze workshop boogschieten! Allereerst krijgt u uitleg over het gebruik van pijl en boog door onze bekwame spelbegeleider. Dan gaan we punten schieten op de schietschijven. Wie is het beste met de pijl en boog en mag zich een echte Robin Hood noemen?

ARCHERY ATTACK / BUBBELVOETBAL

Dit spannende intensieve spel is eigenlijk een kruising is tussen boogschieten en trefbal. Je strijdt als teams tegen elkaar, waarbij het de bedoeling is om je tegenstanders zo vaak mogelijk te raken. Het mooie aan dit spel is dat de speciale pijlen zijn voorzien van een zachte foampunt waardoor het een gezellig spel blijft. Als je geraakt wordt voel je het, maar dit doet geen zeer! We spelen bij deze activiteit ook een potje Bubbelvoetbal!

discover-archery-slide9
Expeditie 3

ROBINSON SURVIVAL

De dag begint met het klassieke spel ‘Robinson Survival’, een ultieme test voor stoere mannen en vrouwen zoals jullie! Onderga de uitdagingen en ontdek of jullie onder enorme druk kunnen blijven samenwerken. In afwisselende proeven strijden jullie in teams voor de overwinning, waarbij verschillende vaardigheden en kwaliteiten van belang zijn. Snelheid, behendigheid, geheugen, ruimtelijk inzicht – alles wordt op de proef gesteld. Samenwerking, concentratie, communicatie en uithoudingsvermogen zijn essentieel voor het behalen van de winst.

en van de geheime dienst.

 HUNTED

Waan je in een meeslepende escape tocht op een uitgestippelde route. Verzamel losgeld door puzzels op te lossen en werk samen als een echt detectiveteam om het mysterie te ontrafelen. Leg de outdoor smokkelroute zo snel mogelijk af en wees slimmer en sneller dan het andere team! Oh ja, kijk uit voor de loslopende Hunters op de route…

20200531_113657455_iOS
4a86f7e3-f8dc-44f0-adfc-8a947619e3ac

IK HOU VAN HOLLAND SPELSHOW

Een gezellige actieve quiz in Hollandse stijl, afgeleid van het bekende tv-programma. In teams wordt er tegen elkaar gestreden en moeten de teams vragen beantwoorden, opdrachten uitvoeren en leuke spelletjes doen. Wie bezit er de meeste kennis, kan het beste touwtje springen of werpt als beste de tulpen in de emmer?

122954529_3390082317705908_7499750240140064672_o

PUBQUIZ

De Pubquiz is een gezellige quiz met zeer uiteenlopende categorieën, wat het een geschikte quiz maakt voor iedereen. Er wordt in kleine teams tegen elkaar gestreden in de verschillende rondes. Wat is jouw beste categorie? Kom erachter tijdens een uitdagende avond met veel variatie. De pubquiz is voor voor jong en oud en een garantie voor gezelligheid.