2 uur – 3 uur

Overal te boeken

vanaf € 49,95 p.p.

Vanaf 10 personen

Walk, Dine and Escape

Ons succesvolle evenement Walk, Dine and Escape is nu ook als eigen uitje te boeken! Vanaf 10 personen kunnen jullie het raadsel van The Joker of van Allessandro Ndrangheta oplossen.

Tijdens deze citygame spelen jullie bloedstollende Escape Room in de stad! Onderweg genieten jullie van een 3 heerlijke gerechten en 3 drankjes!

Meer informatie over dit uitje:

Thema: The Joker:

The Joker is losgebroken en heeft een duister plannetje! Hij heeft namelijk een bom verstopt ergens in de buurt. De man, bekend om zijn gruwelijkheden jaagt de plaatselijke bewoners de schrik aan. De plaatselijke politie zoekt hem met man en macht. Mensen durven niet meer over straat en kinderen worden binnengehouden. Kortom iedereen is enorm benauwd dat de situatie escaleert en er een enorme explosie volgt. Het is daarom belangrijk dat de bom door jullie onschadelijk wordt gemaakt! Wij rekenen op jullie.


Thema: Ndrangheta

Een zware maffiosi Alessandro de Ndrangheta is ondergedoken in Westerbork. De man bekend om zijn gruwelijkheden en enorme rijkdom jaagt de plaatselijke bewoners de schrik aan. De plaatselijke politie zoekt hem met Man en macht. Mensen durven niet meer over straat, kinderen worden binnengehouden, kortom iedereen is enorm benauwd dat de situatie escaleert en er een enorme schietpartij volgt. Het is daarom belangrijk dat de schuilplaats van Alessandro wordt gevonden en hij stilletjes ingerekend kan worden. De plaatselijke recherche doet hier alles aan, maar het wil niet vlotten. Daarom is deze taak aan jullie privédetectives overhandigd. Het is aan jullie om zijn adres te onthullen. De technische recherche heeft wel aangegeven dat dit binnen (tijd) moet, want ze verwachten een aanslag. Kunnen jullie zijn adres onthullen en dit doorgeven aan de plaatselijke recherche. Dat kan het AT(arrestatieteam) hem inrekenen. .


 

Offerte Walk, Dine and Escape
Een offerte is altijd vrijblijvend
Dit is een voorkeur. Uiteraard zijn data en tijden nog door aan te passen.

Bekijk ook andere uitjes

Puck Broos
Puck Broos
2021-12-07
Gezellige online gekke bingo achter de rug samen met mijn collega's. Ik heb nooit eerder bingo gespeeld. Ik vond de variaties op de traditionele bingo leuk om te doen. Ook de bijgeleverde borrelbox was smakkelijk.
Anika Westhoff
Anika Westhoff
2021-11-15
Via de mail vooraf erg prettig contact gehad met de organisatie. Geen enkele aanpassing was te veel moeite. Zaterdag een erg geslaagd tweede deel van een vrijgezellenfeest gehad. De organisatie had alles super voorbereid en de sfeer zat er goed in. Met een groep van 14 personen (leeftijd 17+) het Wie is de Mol-spel en Jongens tegen de meiden gedaan. Wat hebben we gelachen! Tijdens de middag prettig ontzorgd door de jongens en achteraf wordt alles zo weer meegenomen, ideaal! We kijken met een tevreden gevoel terug, bedankt Robin en Gijs! Een volgende keer zou ik het zo weer op deze manier laten regelen.
Sjaak
Sjaak
2021-11-13
Geweldige afterparty gehad van een verlaat vrijgezellenfeest 2 geweldige spellen gedaan! 1 wie is de MOL, echt een aanrader nooit gedacht dat het zo leuk zou zijn. 2 jongens tegen de meisjes ook super gave activiteit. Leuk team gezellige enthousiaste jongens die alles goed uitlegden en klaar zetten het was in 1 woord GEWELDIG! Bedankt Robin en Gijs voor vandaag!
Senna Nijboer
Senna Nijboer
2021-08-23
Top georganiseerd👍
Jolien De Vries
Jolien De Vries
2021-08-23
Hunted game gedaan in Westerbork. Super goed georganiseerd! Met 12 collega's in twee teams.. Achterna gezeten met een paintball geweer wat een spanning! Wel verloren maar een fantastische middag gehad.
Gerrit Kroon
Gerrit Kroon
2021-06-17
Alleen contact via mail gedaan en dat was duidelijk.
Marloes Popken
Marloes Popken
2021-05-24
Zaterdag een super leuk feestje gehad. Lasergamen in het bos. De jongens (7- en 8-jarigen) konden er geen genoeg van krijgen. Bedankt voor de goede begeleiding, Jeroen. Duidelijke instructies met humor, goed passend bij de groep. Voor herhaling vatbaar!
Manon Ensing
Manon Ensing
2021-04-28
Vandaag het Wie is de Mol - kinderfeestje gedaan via JP activiteiten. Wat een geslaagde middag! Een aanrader! De leuke opdrachten van lasergamen, Jenka, ballon laten knappen enz. zorgden voor een spannende vraag voor de kinderen. Wie is de mol onder ons? Jeroen, bedankt voor de organisatie!