VrijMiBo

Gezellig borrelen

Bij jou of bij ons op locatie

Ontspannen op vrijdagmiddag

Met collega’s, vrienden of familie

Kerstborrel

VrijMiBo

Wil jij aan het eind van de week met collega’s genieten van een heerlijke VrijmiBo? Dan ben je bij JP activiteiten aan het juiste adres. Een volledig verzorgde vrijdagmiddag borrel met heerlijke hapjes, dat is waar we je graag bij helpen.

Het is natuurlijk hartstikke gezellig én goed voor de teambuilding om de week goed af te sluiten met een VrijmiBo. En wat is nog beter dan dat de VrijmiBo volledig voor je wordt verzorgd? Wij kunnen naar je toe komen om de borrel bij jou op locatie te organiseren. Zoek je een locatie? Dat kan uiteraard ook geregeld worden.

Zoek je nog meer sensatie om de vrijdagmiddagborrel aan te kleden? Combineer het dan met één van onze spellen. Warning: gegarandeerd lachen, gieren brullen met:

 

Lijkt het jou gezellig om bij JP activiteiten een vrijmibo te houden? Of wil je liever dat we bij jou langskomen om een borrel te verzorgen? Vul dan het vrijblijvende offerteformulier in. Dan nemen we snel contact met je op!

Hopelijk zien we je binnenkort!

Ik hou van Holland-Groningen-Drenthe
Minute to win it - groningen - drenthe
Offerte aanvraag Borrel
Leuk dat je interesse hebt. Een offerte is altijd vrijblijvend! Je ontvangt altijd binnen 24 uur een offerte.
Gebruiken we als er nog onduidelijkheden zijn.
Dit kan natuurlijk nog aangepast worden.
Dit kan nog aangepast worden, maar dan kunnen we alvast kijken of het in onze agenda past.
heb je al een locatie of plaats van spelen op het oog? Laat het ons dan weten voor een passend aanbod.
Puck Broos
Puck Broos
2021-12-07
Gezellige online gekke bingo achter de rug samen met mijn collega's. Ik heb nooit eerder bingo gespeeld. Ik vond de variaties op de traditionele bingo leuk om te doen. Ook de bijgeleverde borrelbox was smakkelijk.
Anika Westhoff
Anika Westhoff
2021-11-15
Via de mail vooraf erg prettig contact gehad met de organisatie. Geen enkele aanpassing was te veel moeite. Zaterdag een erg geslaagd tweede deel van een vrijgezellenfeest gehad. De organisatie had alles super voorbereid en de sfeer zat er goed in. Met een groep van 14 personen (leeftijd 17+) het Wie is de Mol-spel en Jongens tegen de meiden gedaan. Wat hebben we gelachen! Tijdens de middag prettig ontzorgd door de jongens en achteraf wordt alles zo weer meegenomen, ideaal! We kijken met een tevreden gevoel terug, bedankt Robin en Gijs! Een volgende keer zou ik het zo weer op deze manier laten regelen.
Sjaak
Sjaak
2021-11-13
Geweldige afterparty gehad van een verlaat vrijgezellenfeest 2 geweldige spellen gedaan! 1 wie is de MOL, echt een aanrader nooit gedacht dat het zo leuk zou zijn. 2 jongens tegen de meisjes ook super gave activiteit. Leuk team gezellige enthousiaste jongens die alles goed uitlegden en klaar zetten het was in 1 woord GEWELDIG! Bedankt Robin en Gijs voor vandaag!
Senna Nijboer
Senna Nijboer
2021-08-23
Top georganiseerd👍
Jolien De Vries
Jolien De Vries
2021-08-23
Hunted game gedaan in Westerbork. Super goed georganiseerd! Met 12 collega's in twee teams.. Achterna gezeten met een paintball geweer wat een spanning! Wel verloren maar een fantastische middag gehad.
Gerrit Kroon
Gerrit Kroon
2021-06-17
Alleen contact via mail gedaan en dat was duidelijk.
Marloes Popken
Marloes Popken
2021-05-24
Zaterdag een super leuk feestje gehad. Lasergamen in het bos. De jongens (7- en 8-jarigen) konden er geen genoeg van krijgen. Bedankt voor de goede begeleiding, Jeroen. Duidelijke instructies met humor, goed passend bij de groep. Voor herhaling vatbaar!
Manon Ensing
Manon Ensing
2021-04-28
Vandaag het Wie is de Mol - kinderfeestje gedaan via JP activiteiten. Wat een geslaagde middag! Een aanrader! De leuke opdrachten van lasergamen, Jenka, ballon laten knappen enz. zorgden voor een spannende vraag voor de kinderen. Wie is de mol onder ons? Jeroen, bedankt voor de organisatie!