De roof van je leven

Virtual Reality teamwork game; La Casa de Papel! Lukt het jullie om de Koninklijke Munt van Spanje te infiltreren om vervolgens te ontsnappen met het geld? Kom er achter door het Virtual Reality spel van La Casa de Papel te spelen. In teamverband kunnen jullie doormiddel van teambuilding deze Escape Game oplossen. Strijd je als team liever tegen een ander team?

Speel dan tegelijk en ga de strijd aan om als eerst met het geld er van door te gaan! Bij aanvang van het spel worden jullie ontvangen door een enthousiaste begeleider. De begeleider zal uitleg geven hoe de VR bril werkt en hoe het spel gespeeld dient te worden. Gedurende zes rondes gaan jullie doormiddel van samenwerken de puzzels oplossen. Telkens zal één van het team de VR bril dragen en de andere teamleden mee nemen in wat hij/zij ziet. Teamwork staat in dit spel centraal! Naast de VR bril heeft een team allemaal puzzelkaarten die gekoppeld dienen te worden aan wat de VR speler op dat moment ziet. Doormiddel van een goede communicatie tussen de personen binnen- en buiten de virtual reality wereld, kan de speler met de VR bril telkens een stapje verder komen bij de
oplossing. Uiteraard speelt elke teamspeler een keer met de VR bril terwijl de overige spelers zoveel mogelijk aantekeningen maken om tot de ontsnapping te komen. Ga smullend de strijd aan met een diner of lunch tijdens La Casa de Dinero! Maak kennis met Virtual Reality teambuilding tijdens het eten. Deze managementgame is ook te combineren met een hapje eten. Geniet ondertussen van de heerlijkste gerechten waarbij je in gezelschap de leukste en grappigste momenten nog even na kunt bespreken.

 

Werk in teamverband
Teambuilding, lekker eten en unieke ervaringen komen samen bij JP Activiteiten. Overal in Nederland is de game te spelen, vanaf 8 personen, het hele jaar door. Jong, oud, iedereen kan meedoen aan deze leuke, uitdagende activiteit. Zet de bril op en gaan! De VR-escape game is een fantastische virtual reality ervaring om te spelen tijdens jouw personeelsuitje, als teambuildingsactiviteit of vermaak. Deze activiteit is tevens te boeken in combinatie met een borrel, lunch of diner.


Wat kun je verwachten van de VR Mini Escape Games?

Na een korte uitleg ga je in groepjes van 4 aan de slag. Zet de VR-bril op en stap in de virtuele wereld. Wat zie jij in de VR-wereld? Met je team ga je puzzelen, samenwerken en proberen de link tussen de virtuele en echte wereld te leggen. Aan de hand hiervan zullen jullie de mysteries ontrafelen en uiteindelijk het Spaanse poen gaan jatten!

Vraag hiernaast vrijblijvend een offterte aan, El Professor rekent op jullie vertrouwen en steun…

Het verhaal

6G6A7452
Offerte Vr Game: La Casa de Papel
Een offerte is altijd op maat en vrijblijvend.
Dit is een voorkeur. Uiteraard zijn data en tijden nog door aan te passen.

1,5 uur

Overal te boeken

Vanaf € 24,95 p.p.

Vanaf 8 personen

MEER INFORMATIE OVER DIT UITJE:

  • 1,5 uur spel
  • inclusief begeleider
  • Prijs per persoon: Vanaf € 24,95
  • Wij berekenen voor u een voorstel op maat. Afhankelijk van onder andere het aantal personen en de locatie.

1-malige opstartkosten vanaf €35,- Afhankelijk van de besproken plaats in Nederland
Bij grotere groepen berekenen wij een korting, informeer naar de mogelijkheden

Toevoeging  lunch/diner en drankjes is volledig op maat mogelijk.
Hiervoor kunnen wij, indien gewenst, een locatie voor u regelen.

Recensies

Een super spannende en leuke beleving!

De activiteit zat erg goed in elkaar, genoeg raadsels en spannende elementen. De organisatie heeft het zeer goed geregeld. We hebben als groep een ontzettend leuke middag gehad
Anne

Leuk team uitje gehad , goed georganiseerd

Het contact met deze organisatie is perfect, ze reageren snel en houden goed contact. Het team uitje zelf was erg leuk, en ook dit is goed begeleid. Dank voor deze leuke ervaring
Naomi

Uitdagend

De opdrachten en hints waren uitdagend. Alles was erg creatief en leuk in elkaar gezet. Helaas is het ons niet gelukt om de drugs te vinden, ondanks de hulp van onze vriend Wimpie!!
Lisa

Bekijk ook andere uitjes

Puck Broos
Puck Broos
2021-12-07
Gezellige online gekke bingo achter de rug samen met mijn collega's. Ik heb nooit eerder bingo gespeeld. Ik vond de variaties op de traditionele bingo leuk om te doen. Ook de bijgeleverde borrelbox was smakkelijk.
Anika Westhoff
Anika Westhoff
2021-11-15
Via de mail vooraf erg prettig contact gehad met de organisatie. Geen enkele aanpassing was te veel moeite. Zaterdag een erg geslaagd tweede deel van een vrijgezellenfeest gehad. De organisatie had alles super voorbereid en de sfeer zat er goed in. Met een groep van 14 personen (leeftijd 17+) het Wie is de Mol-spel en Jongens tegen de meiden gedaan. Wat hebben we gelachen! Tijdens de middag prettig ontzorgd door de jongens en achteraf wordt alles zo weer meegenomen, ideaal! We kijken met een tevreden gevoel terug, bedankt Robin en Gijs! Een volgende keer zou ik het zo weer op deze manier laten regelen.
Sjaak
Sjaak
2021-11-13
Geweldige afterparty gehad van een verlaat vrijgezellenfeest 2 geweldige spellen gedaan! 1 wie is de MOL, echt een aanrader nooit gedacht dat het zo leuk zou zijn. 2 jongens tegen de meisjes ook super gave activiteit. Leuk team gezellige enthousiaste jongens die alles goed uitlegden en klaar zetten het was in 1 woord GEWELDIG! Bedankt Robin en Gijs voor vandaag!
Senna Nijboer
Senna Nijboer
2021-08-23
Top georganiseerd👍
Jolien De Vries
Jolien De Vries
2021-08-23
Hunted game gedaan in Westerbork. Super goed georganiseerd! Met 12 collega's in twee teams.. Achterna gezeten met een paintball geweer wat een spanning! Wel verloren maar een fantastische middag gehad.
Gerrit Kroon
Gerrit Kroon
2021-06-17
Alleen contact via mail gedaan en dat was duidelijk.
Marloes Popken
Marloes Popken
2021-05-24
Zaterdag een super leuk feestje gehad. Lasergamen in het bos. De jongens (7- en 8-jarigen) konden er geen genoeg van krijgen. Bedankt voor de goede begeleiding, Jeroen. Duidelijke instructies met humor, goed passend bij de groep. Voor herhaling vatbaar!
Manon Ensing
Manon Ensing
2021-04-28
Vandaag het Wie is de Mol - kinderfeestje gedaan via JP activiteiten. Wat een geslaagde middag! Een aanrader! De leuke opdrachten van lasergamen, Jenka, ballon laten knappen enz. zorgden voor een spannende vraag voor de kinderen. Wie is de mol onder ons? Jeroen, bedankt voor de organisatie!