Thema uitje: Detective Day

Speelduur 3,5-4 uur

Elke gewenste locatie

€ 39,95 p.p.

Vanaf 12 personen

Crazy Crime Day

Welke groep kan in de voetsporen treden van Sherlock Holmes? Ga op onderzoek uit en los de mysteries op. Allereerst probeer je een heuse hacker op te sporen en zijn puzzels op te lossen. Door een route te bewandelen, die wij op locatie maken, krijgt je de kans op Sp1d3r te ontmaskeren. Wie kan alle cryptische puzzels het beste oplossen en opent als eerste de kluis?

Na deze spannende tocht verplaatsen wij ons naar binnen, waar het moorddiner/borrel zal plaatsvinden. Kruip in de rol van jouw personage en beleef en ervaar een geweldige, hilarische avond vol met mysteries en verdachten. Jullie krijgen van ons een spannende moordzaak en een ander personage. Wie of wat je ook bent, gedraag je niet verdacht…

Hoe ziet dit arrangement eruit?

Onze thema arrangementen bestaan uit meerdere gecombineerde activiteiten inclusief een borrel. Op deze manier wordt de middag nooit saai en blijf je nieuwe ervaringen op doen. Gezellig een drankje doen met vrienden, familie of collega’s en ondertussen genieten van de gekste outdoor of indoor activiteiten. Wie wil dat nou niet?

Wil je de dag helemaal goed afsluiten? Boek dan bij het arrangement een diner of barbecue!

 

Onderdelen van dit arrangement:

Kijk voor meer informatie op de pagina van Hunted en Moordspel.

Eventuele aanpassingen in het arrangement zijn mogelijk!

Offerte Thema arrangement
Een offerte is altijd op maat en vrijblijvend.
Dit is een voorkeur. Uiteraard zijn data en tijden nog door aan te passen.

Bekijk ook andere uitjes