Survival of the fittest Arrangement

Zijn jullie op zoek naar een bedrijfsuitje waar onderlinge strijd en oerinstincten centraal staan? Zoek niet verder! Ons “Survival of the fittest” arrangement belooft een onvergetelijke middag vol avontuur en teambuilding. De combinatie Expeditie Robinson als Boogschieten zijn beide onze topactiviteiten voor teambuilding en teamuitjes.

Meer informatie over dit uitje

  • 2 uur spel. Inclusief horeca duurt dit arrangement max. 3,5 uur. inclusief begeleider

 

  • inclusief 3 drankjes. Een ronde koude hapjes en een ronde warme bittergarnituur.

 

  • Prijs per persoon:  Vanaf €39.95 (inclusief buffet of diner vanaf 52,50 p.p.)

 

  • Wij berekenen voor u een voorstel op maat. Afhankelijk van onder andere het aantal personen en de locatie.

Wat kunt u van JP verwachten

  • JP regelt de locatie door heel Nederland. Dit kan bij 1 van onze vele partners, maar natuurlijk ook bij uw eigen bedrijf.

 

  • JP organiseert de horeca. Dit kan bij 1 van onze vele partners, maar wij kunnen ook de catering organiseren bij uw bedrijf.

 

  • Onze enthousiaste spelbegeleider(s) hebben alle materialen voor het uitje bij zich en begeleiden de gehele middag

 

  • Het arrangement hieronder is uit te breiden met diner, buffet, bbq en andere mogelijkheden. Wij organiseren het uitje volledig op maat.

 

  • Neem vrijblijvend contact met ons op en wij organiseren met plezier uw gehele bedrijfsuitje volledig naar wens.

Robinson Survival

De dag begint met het klassieke spel ‘Robinson Survival’, een ultieme test voor stoere mannen en vrouwen zoals jullie! Onderga de uitdagingen en ontdek of jullie onder enorme druk kunnen blijven samenwerken. In afwisselende proeven strijden jullie in teams voor de overwinning, waarbij verschillende vaardigheden en kwaliteiten van belang zijn. Snelheid, behendigheid, geheugen, ruimtelijk inzicht – alles wordt op de proef gesteld. Samenwerking, concentratie, communicatie en uithoudingsvermogen zijn essentieel voor het behalen van de winst.

Boogschieten

Na de survivaltest is het tijd om jullie scherpschuttersvaardigheden te laten zien met onze professionele bogen. Probeer de roos te raken en bewijs wie van jullie de ultieme boogschutter is. Onze activiteitenbegeleider legt jullie de fijne kneepjes van het vak uit. We voegen ook extra minigames toe aan onze boogschietactiviteit om de competitie nog intenser te maken.

3,5 uur

Overal te boeken

€ 39,95 p.p.

Vanaf 10 personen

“Met onze collega’s een verschillende activiteiten van JP gedaan. We hebben erg gelachen met elkaar”

“Van begin tot eind heeft JP Activiteiten de organisatie top geregeld! Johan was een super enthousiaste spelbegeleider! Tot volgend jaar!

Offerte Survival of the Fittest
Een offerte is altijd op maat en vrijblijvend.
Dit is een voorkeur. Uiteraard zijn data en tijden nog door aan te passen.

Bekijk ook andere uitjes

Puck Broos
Puck Broos
2021-12-07
Gezellige online gekke bingo achter de rug samen met mijn collega's. Ik heb nooit eerder bingo gespeeld. Ik vond de variaties op de traditionele bingo leuk om te doen. Ook de bijgeleverde borrelbox was smakkelijk.
Anika Westhoff
Anika Westhoff
2021-11-15
Via de mail vooraf erg prettig contact gehad met de organisatie. Geen enkele aanpassing was te veel moeite. Zaterdag een erg geslaagd tweede deel van een vrijgezellenfeest gehad. De organisatie had alles super voorbereid en de sfeer zat er goed in. Met een groep van 14 personen (leeftijd 17+) het Wie is de Mol-spel en Jongens tegen de meiden gedaan. Wat hebben we gelachen! Tijdens de middag prettig ontzorgd door de jongens en achteraf wordt alles zo weer meegenomen, ideaal! We kijken met een tevreden gevoel terug, bedankt Robin en Gijs! Een volgende keer zou ik het zo weer op deze manier laten regelen.
Sjaak
Sjaak
2021-11-13
Geweldige afterparty gehad van een verlaat vrijgezellenfeest 2 geweldige spellen gedaan! 1 wie is de MOL, echt een aanrader nooit gedacht dat het zo leuk zou zijn. 2 jongens tegen de meisjes ook super gave activiteit. Leuk team gezellige enthousiaste jongens die alles goed uitlegden en klaar zetten het was in 1 woord GEWELDIG! Bedankt Robin en Gijs voor vandaag!
Senna Nijboer
Senna Nijboer
2021-08-23
Top georganiseerd👍
Jolien De Vries
Jolien De Vries
2021-08-23
Hunted game gedaan in Westerbork. Super goed georganiseerd! Met 12 collega's in twee teams.. Achterna gezeten met een paintball geweer wat een spanning! Wel verloren maar een fantastische middag gehad.
Gerrit Kroon
Gerrit Kroon
2021-06-17
Alleen contact via mail gedaan en dat was duidelijk.
Marloes Popken
Marloes Popken
2021-05-24
Zaterdag een super leuk feestje gehad. Lasergamen in het bos. De jongens (7- en 8-jarigen) konden er geen genoeg van krijgen. Bedankt voor de goede begeleiding, Jeroen. Duidelijke instructies met humor, goed passend bij de groep. Voor herhaling vatbaar!
Manon Ensing
Manon Ensing
2021-04-28
Vandaag het Wie is de Mol - kinderfeestje gedaan via JP activiteiten. Wat een geslaagde middag! Een aanrader! De leuke opdrachten van lasergamen, Jenka, ballon laten knappen enz. zorgden voor een spannende vraag voor de kinderen. Wie is de mol onder ons? Jeroen, bedankt voor de organisatie!