Mobiele Escape Room: ‘Pandemic’


Deze activiteit is coronaproof

1,5 uur

Overal te boeken

€ 16,95 p.p.

Vanaf 4 personen

Het verhaal

Er is een enorme en verschrikkelijke Pandemie los gebroken. De oorzaak van de Pandemie is onbekend en het bedreigt de gehele mensheid. Jullie zijn de laatste hoop van de mensheid. Gelukkig is er een doorbraak en lijkt er een vaccin gevonden.

Het is aan jullie om deze uit een gevaarlijke ruimte te halen. Het is verborgen door een farmaceut die het alleen voor eigen gewin wil gebruiken. Vandaar dat het vaccin volledig met kluizen en raadsels is opgeborgen.

Jullie zijn door de wereldleiders verkozen als de specialisten die het vaccin uit deze ruimte moeten zien te krijgen. Er is alleen 1 probleem! Jullie hebben maar voor een uur zuurstof in dit lab en daarna zullen jullie door verstikking overlijden.

Weten jullie het vaccin op tijd te bemachtigen?

HET SPEL IS IN ELKE STAD OF DORP TE SPELEN. WIJ KUNNEN DE ESCAPE ROOM IN UW TUIN OF HUIS OPBOUWEN

Meer informatie over dit uitje:

Door middel van het openen van kluizen, het oplossen van raadsels en het uitvoeren van proefjes lossen jullie deze Escape Room op. Je probeert dit binnen een uur te doen.
vanaf € 16,95 p.p.
vanaf 3 deelnemers
Ongeveer 1 uur
Overal te boeken (wij kunnen de Escape Room op elke locatie opbouwen!)
Ideaal voor bedrijfsuitje, familie uitje, of vriendenuitje

Test tent
test test 2
Offerte Escape Room Pandemic
Gelieve het adres vermelden in de opmerking

Recensies

Een super spannende en leuke beleving!

De activiteit zat erg goed in elkaar, genoeg raadsels en spannende elementen. De organisatie heeft het zeer goed geregeld. We hebben als groep een ontzettend leuke middag gehad
Anne

Leuk team uitje gehad , goed georganiseerd

Het contact met deze organisatie is perfect, ze reageren snel en houden goed contact. Het team uitje zelf was erg leuk, en ook dit is goed begeleid. Dank voor deze leuke ervaring
Naomi

Uitdagend

De opdrachten en hints waren uitdagend. Alles was erg creatief en leuk in elkaar gezet. Helaas is het ons niet gelukt om de drugs te vinden, ondanks de hulp van onze vriend Wimpie!!
Lisa

Bekijk ook andere uitjes