Maffia Middag

Duik in de duistere wereld van overvallen, criminaliteit en stalen zenuwen tijdens onze opwindende Maffia Middag! Verander je standaard bedrijfsuitje in een avontuur vol teambuilding
en mysterie.

Meer informatie over dit uitje

  • 2 uur spel. Inclusief horeca duurt dit arrangement max. 3,5 uur.

 

  • Inclusief begeleider

 

  • inclusief 3 drankjes. Een ronde koude hapjes en een ronde warme bittergarnituur.

 

  • Prijs per persoon:  Vanaf €39.95 (inclusief buffet of diner vanaf 52,50 p.p.)

 

  • Wij berekenen voor u een voorstel op maat. Afhankelijk van onder andere het aantal personen en de locatie.

Wat kunt u van JP verwachten

  • JP regelt de locatie door heel Nederland. Dit kan bij 1 van onze vele partners, maar natuurlijk ook bij uw eigen bedrijf.

 

  • JP organiseert de horeca. Dit kan bij 1 van onze vele partners, maar wij kunnen ook de catering organiseren bij uw bedrijf.

 

  • Onze enthousiaste spelbegeleider(s) hebben alle materialen voor het uitje bij zich en begeleiden de gehele middag/avond.

 

  • Het arrangement hieronder is uit te breiden met diner, buffet, bbq en andere mogelijkheden. Wij organiseren het uitje volledig op maat.

 

  • Neem vrijblijvend contact met ons op: wij organiseren met plezier uw gehele bedrijfsuitje volledig naar wens!

VR-Game

De enige echte VR-Escaperoom.

Begin de dag met een gezellige borrel waar de spanning al voelbaar is. Jullie worden uitgedaagd met onze VR-game, geïnspireerd door de hitserie La Casa de Papel. Infiltreren jullie de Koninklijke Munt van Spanje en ontsnappen jullie met het geld? Teamwork is essentieel om deze Escape Game te overleven! Durf jij de VR-Bril op te zetten en de bank te beroven, of stap je liever in de rol van detective en los je op de achtergrond alle mysteries op?
Voor elke overval geldt: Communicatie is key.

Hunted

Waan je in een meeslepende speurtocht op een uitgestippelde route. Verzamel losgeld door puzzels op te lossen en werk samen als een echt detectiveteam om het mysterie te ontrafelen. Leg de outdoor smokkelroute zo snel mogelijk af en wees slimmer en sneller dan het andere team! Oh ja, kijk uit voor de loslopende Hunters op de route… Pleeg jij een rip of worden jullie geript?

Afsluitende Borrel

Na alle spanning en sensatie is er niets beter dan ontspannen tijdens een afsluitende borrel.
Bespreek jullie avonturen, lach om de gewaagde zetten en geniet van heerlijke hapjes.

3,5 uur

Overal te boeken

€ 39,95 p.p.

Vanaf 10 personen

Top dag gehad met onze collega’s!

Van begin tot eind heeft JP Activiteiten de organisatie top geregeld! Johan was een super enthousiaste spelbegeleider! Tot volgend jaar!

Offerte Maffia Middag
Een offerte is altijd op maat en vrijblijvend.
Dit is een voorkeur. Uiteraard zijn data en tijden nog door aan te passen.

Bekijk ook andere uitjes

Puck Broos
Puck Broos
2021-12-07
Gezellige online gekke bingo achter de rug samen met mijn collega's. Ik heb nooit eerder bingo gespeeld. Ik vond de variaties op de traditionele bingo leuk om te doen. Ook de bijgeleverde borrelbox was smakkelijk.
Anika Westhoff
Anika Westhoff
2021-11-15
Via de mail vooraf erg prettig contact gehad met de organisatie. Geen enkele aanpassing was te veel moeite. Zaterdag een erg geslaagd tweede deel van een vrijgezellenfeest gehad. De organisatie had alles super voorbereid en de sfeer zat er goed in. Met een groep van 14 personen (leeftijd 17+) het Wie is de Mol-spel en Jongens tegen de meiden gedaan. Wat hebben we gelachen! Tijdens de middag prettig ontzorgd door de jongens en achteraf wordt alles zo weer meegenomen, ideaal! We kijken met een tevreden gevoel terug, bedankt Robin en Gijs! Een volgende keer zou ik het zo weer op deze manier laten regelen.
Sjaak
Sjaak
2021-11-13
Geweldige afterparty gehad van een verlaat vrijgezellenfeest 2 geweldige spellen gedaan! 1 wie is de MOL, echt een aanrader nooit gedacht dat het zo leuk zou zijn. 2 jongens tegen de meisjes ook super gave activiteit. Leuk team gezellige enthousiaste jongens die alles goed uitlegden en klaar zetten het was in 1 woord GEWELDIG! Bedankt Robin en Gijs voor vandaag!
Senna Nijboer
Senna Nijboer
2021-08-23
Top georganiseerd👍
Jolien De Vries
Jolien De Vries
2021-08-23
Hunted game gedaan in Westerbork. Super goed georganiseerd! Met 12 collega's in twee teams.. Achterna gezeten met een paintball geweer wat een spanning! Wel verloren maar een fantastische middag gehad.
Gerrit Kroon
Gerrit Kroon
2021-06-17
Alleen contact via mail gedaan en dat was duidelijk.
Marloes Popken
Marloes Popken
2021-05-24
Zaterdag een super leuk feestje gehad. Lasergamen in het bos. De jongens (7- en 8-jarigen) konden er geen genoeg van krijgen. Bedankt voor de goede begeleiding, Jeroen. Duidelijke instructies met humor, goed passend bij de groep. Voor herhaling vatbaar!
Manon Ensing
Manon Ensing
2021-04-28
Vandaag het Wie is de Mol - kinderfeestje gedaan via JP activiteiten. Wat een geslaagde middag! Een aanrader! De leuke opdrachten van lasergamen, Jenka, ballon laten knappen enz. zorgden voor een spannende vraag voor de kinderen. Wie is de mol onder ons? Jeroen, bedankt voor de organisatie!