Local War Arrangement

Pas maar op, want in dit arrangement gaan jij en je collega’s elkaar de oorlog verklaren! Het Local War arrangement begint met een authentiek potje boogschieten. Stap in de wereld van eeuwenoude
vaardigheid en adrenaline: Echt Boogschieten! Laat de alledaagse stress achter je en voel de boog in je hand, de spanning in de lucht en de sensatie van het doel raken. Wie van jullie is een échte Robin Hood en verslaat de rest van de collega’s? Na de heftige strijd is het tijd voor een borrel en een Pubquiz. De strijd in het veld vloeit voort in een verbale oorlog! Lachen, gieren en brullen gegarandeerd!

Meer informatie over dit uitje

  • 2 uur spel. Inclusief horeca duurt dit arrangement 3,5 uur.
  • Inclusief begeleider
  • Inclusief 3 drankjes. Een ronde koude hapjes en een ronde warme bittergarnituur.
  • Prijs per persoon:  Vanaf €39.95 (inclusief buffet of diner vanaf 52,50 p.p.)
  • Wij berekenen voor u een voorstel op maat. Afhankelijk van onder andere het aantal personen en de locatie.

Wat kunt u van JP verwachten

  • JP regelt de locatie door heel Nederland. Dit kan bij 1 van onze vele partners, maar natuurlijk ook bij uw eigen bedrijf.

 

  • JP organiseert de horeca. Dit kan bij 1 van onze vele partners, maar wij kunnen ook de catering organiseren bij uw bedrijf.

 

  • Onze enthousiaste spelbegeleider(s) hebben alle materialen voor het uitje bij zich en begeleiden de gehele middag/avond.

 

  • Het arrangement hieronder is uit te breiden met diner, buffet, bbq en andere mogelijkheden. Wij organiseren het uitje volledig op maat.

 

  • Neem vrijblijvend contact met ons op: wij organiseren met plezier uw gehele bedrijfsuitje volledig naar wens!

Boogschieten

Boogschieten is een van onze top activiteiten. Voordat er wordt geschoten, krijgt u samen met uw collega’s instructie van onze spelbegeleider. Als alles duidelijk is, schieten we de pijl natuurlijk meteen in de roos. We gaan, behalve het ouderwetse boogschieten met blazoen, ook leuke spelelementen toevoegen waardoor het allemaal een erg leuk geheel wordt. Ons Boogschietspel is overal op te bouwen. Er worden meerdere banen gebouwd om te schieten waardoor iedereen vaak aan de beurt komt. Wij hebben ook speciale bogen
voor kinderen en linkshandigen. Na het boogschieten hebben we een borrelpauze met een hapje om op adem te komen.

Pubquiz

Onze JP Pubquiz is erg gezellig met zeer uiteenlopende categorieën. Hierdoor is hij voor iedereen geschikt om te spelen. Er wordt in kleine teams tegen elkaar gestreden onder het genot van een drankje. Wat is jouw beste categorie? Muziek, geschiedenis of de foto-ronde? Kom erachter tijdens een uitdagende avond met veel variatie van opdrachten- tot muziekrondes. De pubquiz is voor voor jong en oud en een garantie voor gezelligheid. Dit alles wordt gepresenteerd door een enthousiaste quizmaster.

3,5 uur

Overal te boeken

€ 39,95 p.p.

Vanaf 10 personen

Top dag gehad met onze collega’s!

Van begin tot eind heeft JP Activiteiten de organisatie top geregeld! Johan was een super enthousiaste spelbegeleider! Tot volgend jaar!

Offerte Local War
Een offerte is altijd op maat en vrijblijvend.
Dit is een voorkeur. Uiteraard zijn data en tijden nog door aan te passen.

Bekijk ook andere uitjes

Puck Broos
Puck Broos
2021-12-07
Gezellige online gekke bingo achter de rug samen met mijn collega's. Ik heb nooit eerder bingo gespeeld. Ik vond de variaties op de traditionele bingo leuk om te doen. Ook de bijgeleverde borrelbox was smakkelijk.
Anika Westhoff
Anika Westhoff
2021-11-15
Via de mail vooraf erg prettig contact gehad met de organisatie. Geen enkele aanpassing was te veel moeite. Zaterdag een erg geslaagd tweede deel van een vrijgezellenfeest gehad. De organisatie had alles super voorbereid en de sfeer zat er goed in. Met een groep van 14 personen (leeftijd 17+) het Wie is de Mol-spel en Jongens tegen de meiden gedaan. Wat hebben we gelachen! Tijdens de middag prettig ontzorgd door de jongens en achteraf wordt alles zo weer meegenomen, ideaal! We kijken met een tevreden gevoel terug, bedankt Robin en Gijs! Een volgende keer zou ik het zo weer op deze manier laten regelen.
Sjaak
Sjaak
2021-11-13
Geweldige afterparty gehad van een verlaat vrijgezellenfeest 2 geweldige spellen gedaan! 1 wie is de MOL, echt een aanrader nooit gedacht dat het zo leuk zou zijn. 2 jongens tegen de meisjes ook super gave activiteit. Leuk team gezellige enthousiaste jongens die alles goed uitlegden en klaar zetten het was in 1 woord GEWELDIG! Bedankt Robin en Gijs voor vandaag!
Senna Nijboer
Senna Nijboer
2021-08-23
Top georganiseerd👍
Jolien De Vries
Jolien De Vries
2021-08-23
Hunted game gedaan in Westerbork. Super goed georganiseerd! Met 12 collega's in twee teams.. Achterna gezeten met een paintball geweer wat een spanning! Wel verloren maar een fantastische middag gehad.
Gerrit Kroon
Gerrit Kroon
2021-06-17
Alleen contact via mail gedaan en dat was duidelijk.
Marloes Popken
Marloes Popken
2021-05-24
Zaterdag een super leuk feestje gehad. Lasergamen in het bos. De jongens (7- en 8-jarigen) konden er geen genoeg van krijgen. Bedankt voor de goede begeleiding, Jeroen. Duidelijke instructies met humor, goed passend bij de groep. Voor herhaling vatbaar!
Manon Ensing
Manon Ensing
2021-04-28
Vandaag het Wie is de Mol - kinderfeestje gedaan via JP activiteiten. Wat een geslaagde middag! Een aanrader! De leuke opdrachten van lasergamen, Jenka, ballon laten knappen enz. zorgden voor een spannende vraag voor de kinderen. Wie is de mol onder ons? Jeroen, bedankt voor de organisatie!