Kerstborrel

Gezellig Kerst vieren

Bij ons of bij jou op locatie

De kerst echt beleven 

Gezellig met vrienden, collega’s of familie

Kerstborrel

Kerstborrel

Wil je samen met collega’s, vrienden of familie genieten van een uitgebreide borrel tijdens Kerst? Kies dan voor onze sfeervolle locatie!

Samen met je collega’s, vrienden of familie Kerst vieren doe je tijdens één van onze gezellige borrels. Zo kun je heerlijk bijkletsen en elkaar tijdens de Kerst (nog) beter leren kennen. De grootte van de groep maakt niet uit, zowel kleine als grote groepen kunnen bij ons terecht.

Samen herinneringen ophalen, plannen maken voor het nieuwe jaar en uiteraard genieten van onze lekkere drankjes en hapjes. Onze locatie geeft je het gevoel dat je er echt even uit bent geweest en onze medewerkers faciliteren een ontspannende avond.

Heb je een Kerstborrel met vrienden, familie of collega’s gepland maar nog geen locatie? Geen nood: JP Activiteiten is de perfecte locatie tijdens de feestdagen.

Het is ook mogelijk om de Kerstborrel met één van onze activiteiten te combineren. Kijk eens rond bij de volgende activiteiten:

 

Ook is deze feestdag natuurlijk het uitgelezen moment om cadeautjes uit te wisselen. Denk aan gezelligheid, sfeervolle verlichting en bijpassende hapjes!

Wil je liever een kerstborrel organiseren op een eigen locatie? Alles is mogelijk! Neem contact op en we vertellen je graag meer.

Hopelijk tot snel!

Ik hou van Holland-Groningen-Drenthe
Minute to win it - groningen - drenthe
Offerte aanvraag Borrel
Leuk dat je interesse hebt. Een offerte is altijd vrijblijvend! Je ontvangt altijd binnen 24 uur een offerte.
Gebruiken we als er nog onduidelijkheden zijn.
Dit kan natuurlijk nog aangepast worden.
Dit kan nog aangepast worden, maar dan kunnen we alvast kijken of het in onze agenda past.
heb je al een locatie of plaats van spelen op het oog? Laat het ons dan weten voor een passend aanbod.