Kajakken

Gezellig met elkaar de wateren verkennen is erg ontspannend en leuk om te doen.

Kajakken is écht een geweldig uitje tijdens mooi weer! Op elke waterplas of rivier kunnen jullie starten. Jullie kunnen een vrije tocht ondernemen, maar ook een leuke puzzeltocht onderweg spelen.

De activiteit is standaard 1,5 uur en naar wens uit te breiden. Natuurlijk kunnen wij ook op locatie een hapje en een drankje verzorgen!

Twijfel je tussen Kajakken of Suppen? Ook een combinatie van beide activiteiten is bij ons mogelijk.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Meer informatie over dit uitje:

  • Vanaf € 19,95 p.p.
  • Vanaf 10 deelnemers
  • Ongeveer 1,5 uur standaard arrangement. Uiteraard is dit aan te passen.
  • Overal te boeken.
  • Ideaal voor bedrijfsuitje, familie uitje, of vriendenuitje

Combineer je uitje met onze borrel of diner opties:

Borrelarrangement vanaf € 26,95 p.p inclusief spel
Diner arrangement vanaf € 39,95 p.p inclusief spel

Offerte Kajakken
Een offerte is altijd op maat en vrijblijvend.
Dit is een voorkeur. Uiteraard zijn data en tijden nog door aan te passen.
Heeft u al een stad, dorp of andere locatie in gedachten. Laat het ons dan graag weten

1,5 uur

Overal te boeken

€ 19,95 p.p.

Vanaf 10 personen

Bekijk ook andere uitjes

Puck Broos
Puck Broos
2021-12-07
Gezellige online gekke bingo achter de rug samen met mijn collega's. Ik heb nooit eerder bingo gespeeld. Ik vond de variaties op de traditionele bingo leuk om te doen. Ook de bijgeleverde borrelbox was smakkelijk.
Anika Westhoff
Anika Westhoff
2021-11-15
Via de mail vooraf erg prettig contact gehad met de organisatie. Geen enkele aanpassing was te veel moeite. Zaterdag een erg geslaagd tweede deel van een vrijgezellenfeest gehad. De organisatie had alles super voorbereid en de sfeer zat er goed in. Met een groep van 14 personen (leeftijd 17+) het Wie is de Mol-spel en Jongens tegen de meiden gedaan. Wat hebben we gelachen! Tijdens de middag prettig ontzorgd door de jongens en achteraf wordt alles zo weer meegenomen, ideaal! We kijken met een tevreden gevoel terug, bedankt Robin en Gijs! Een volgende keer zou ik het zo weer op deze manier laten regelen.
Sjaak
Sjaak
2021-11-13
Geweldige afterparty gehad van een verlaat vrijgezellenfeest 2 geweldige spellen gedaan! 1 wie is de MOL, echt een aanrader nooit gedacht dat het zo leuk zou zijn. 2 jongens tegen de meisjes ook super gave activiteit. Leuk team gezellige enthousiaste jongens die alles goed uitlegden en klaar zetten het was in 1 woord GEWELDIG! Bedankt Robin en Gijs voor vandaag!
Senna Nijboer
Senna Nijboer
2021-08-23
Top georganiseerd👍
Jolien De Vries
Jolien De Vries
2021-08-23
Hunted game gedaan in Westerbork. Super goed georganiseerd! Met 12 collega's in twee teams.. Achterna gezeten met een paintball geweer wat een spanning! Wel verloren maar een fantastische middag gehad.
Gerrit Kroon
Gerrit Kroon
2021-06-17
Alleen contact via mail gedaan en dat was duidelijk.
Marloes Popken
Marloes Popken
2021-05-24
Zaterdag een super leuk feestje gehad. Lasergamen in het bos. De jongens (7- en 8-jarigen) konden er geen genoeg van krijgen. Bedankt voor de goede begeleiding, Jeroen. Duidelijke instructies met humor, goed passend bij de groep. Voor herhaling vatbaar!
Manon Ensing
Manon Ensing
2021-04-28
Vandaag het Wie is de Mol - kinderfeestje gedaan via JP activiteiten. Wat een geslaagde middag! Een aanrader! De leuke opdrachten van lasergamen, Jenka, ballon laten knappen enz. zorgden voor een spannende vraag voor de kinderen. Wie is de mol onder ons? Jeroen, bedankt voor de organisatie!