Horror moorddiner in Ruinen

13 december 2023
15 december 2023

Het spannendste 3-gangendiner van het jaar!

De spanning van horror, moord en diner altijd al een keer willen combineren? Dat kan binnenkort bij Hotel de Stobbe! Op twee speciale avonden vindt hier het spannendste 3-gangendiner van het jaar plaats!

Het horror moord diner zorgt voor de perfecte ambiance voor een memorabele avond uit.

 

€54,95 p.p. spel inclusief 3 gangen diner

 

Locatie:
Hotel de Stobbe
Westerstraat 84
7963 BE Ruinen

 

Hoe het werkt

Een knal, een gil en daar ligt oma….
Wie van jullie heeft oma vermoord? Tijdens dit familiediner in het spookhuis moeten jullie achter de moordenaar zien te komen. Wie heeft een valse alibi, wie een motief en vinden jullie ook de juiste sporen?

Tijdens dit moordspel genieten jullie van ons 3 gangen menu en een drankje mag ook niet ontbreken. Durven jullie te dineren in ons spookhuis?

  • Je meldt jouw team aan via het inschrijfformulier. Hier geef je ook aan met hoeveel personen je deelneemt. Deelname kan vanaf 4 personen en maximaal 12 personen per tafel. Per avond zijn er maximaal 60 plekken.
  • Je betaling gaat online via IDEAL.
  • Na de betaling is je inschrijving definitief.
  • Je ontvangt van ons je starttijd uiterlijk 2 dagen van te voren. (starttijden vanaf 17.30 – 19.30 uur.
  • Jullie dineren in onze aparte spookzaal. De spelbegeleider verteld hoe de avond verder werkt..

Aanmelden:

Bekijk ook andere uitjes

Puck Broos
Puck Broos
2021-12-07
Gezellige online gekke bingo achter de rug samen met mijn collega's. Ik heb nooit eerder bingo gespeeld. Ik vond de variaties op de traditionele bingo leuk om te doen. Ook de bijgeleverde borrelbox was smakkelijk.
Anika Westhoff
Anika Westhoff
2021-11-15
Via de mail vooraf erg prettig contact gehad met de organisatie. Geen enkele aanpassing was te veel moeite. Zaterdag een erg geslaagd tweede deel van een vrijgezellenfeest gehad. De organisatie had alles super voorbereid en de sfeer zat er goed in. Met een groep van 14 personen (leeftijd 17+) het Wie is de Mol-spel en Jongens tegen de meiden gedaan. Wat hebben we gelachen! Tijdens de middag prettig ontzorgd door de jongens en achteraf wordt alles zo weer meegenomen, ideaal! We kijken met een tevreden gevoel terug, bedankt Robin en Gijs! Een volgende keer zou ik het zo weer op deze manier laten regelen.
Sjaak
Sjaak
2021-11-13
Geweldige afterparty gehad van een verlaat vrijgezellenfeest 2 geweldige spellen gedaan! 1 wie is de MOL, echt een aanrader nooit gedacht dat het zo leuk zou zijn. 2 jongens tegen de meisjes ook super gave activiteit. Leuk team gezellige enthousiaste jongens die alles goed uitlegden en klaar zetten het was in 1 woord GEWELDIG! Bedankt Robin en Gijs voor vandaag!
Senna Nijboer
Senna Nijboer
2021-08-23
Top georganiseerd👍
Jolien De Vries
Jolien De Vries
2021-08-23
Hunted game gedaan in Westerbork. Super goed georganiseerd! Met 12 collega's in twee teams.. Achterna gezeten met een paintball geweer wat een spanning! Wel verloren maar een fantastische middag gehad.
Gerrit Kroon
Gerrit Kroon
2021-06-17
Alleen contact via mail gedaan en dat was duidelijk.
Marloes Popken
Marloes Popken
2021-05-24
Zaterdag een super leuk feestje gehad. Lasergamen in het bos. De jongens (7- en 8-jarigen) konden er geen genoeg van krijgen. Bedankt voor de goede begeleiding, Jeroen. Duidelijke instructies met humor, goed passend bij de groep. Voor herhaling vatbaar!
Manon Ensing
Manon Ensing
2021-04-28
Vandaag het Wie is de Mol - kinderfeestje gedaan via JP activiteiten. Wat een geslaagde middag! Een aanrader! De leuke opdrachten van lasergamen, Jenka, ballon laten knappen enz. zorgden voor een spannende vraag voor de kinderen. Wie is de mol onder ons? Jeroen, bedankt voor de organisatie!