Gekke Bingo!

It’s Crazy Bingo time! Onze Gekke Bingo zorgt voor een vermakelijke knotsgekke avond. Onder leiding van onze verklede quizmaster spelen jullie Bingo. Maar… er worden natuurlijk niet zomaar cijfertjes afgestreept. We gaan namelijk muziek luisteren, opdrachten uitvoeren en talloze andere gekkigheden meemaken. Kunnen jullie erachter komen welke getallen mogen worden afgestreept?

Wie weet heb jij als eerste Bingo en ga je ervandoor met de fantastische prijzen!

Wat kan je verwachten?

De quizmaster praat deze gezellige avond aan elkaar. Hij zal de quizvragen, muziekrondes en de andere knotsgekke activiteiten op een enthousiaste manier presenteren. Aanvankelijk krijgen jullie een bingokaart, vervolgens gaan we van start. Jullie gaan door middel van verborgen cijfers in muziek en verhalen erachter komen welke getallen er van de kaart afgestreept mogen worden. Dat is niet alles… we krijgen ook leuke quizrondes en gekke opdrachtenrondes. Dit alles met elkaar maakt de Bingo een zeer gezellige activiteit voor op feestjes en bijeenkomsten. De bingo duurt ongeveer 1,5 -2 uur.

 

Vraag hiernaast vrijblijvend een offerte aan voor onze knotsgekke bingo.

In overleg is het voor grotere groepen tevens mogelijk en gezellig om er Live muziek erbij te boeken! Onze eigen rasartiest zal de muziekrondes dan verzorgen.

Dit spel kan overal gespeeld worden. Ook bij je thuis. Uiteraard kunnen wij het spel ook op een van onze locaties organiseren. 

Offerte Gekke Bingo
Een offerte is altijd op maat en vrijblijvend. Altijd binnen 24 uur reactie
Dit is een voorkeur. Uiteraard zijn data en tijden nog door aan te passen.

MEER INFORMATIE OVER DIT UITJE:

  • 1,5 uur spel
  • inclusief begeleider
  • Prijs per persoon: Vanaf € 19,95
  • Wij berekenen voor u een voorstel op maat. Afhankelijk van onder andere het aantal personen en de locatie.

1-malige opstartkosten vanaf €35,- Afhankelijk van de besproken plaats in Nederland
Bij grotere groepen berekenen wij een korting, informeer naar de mogelijkheden

Toevoeging  lunch/diner en drankjes is volledig op maat mogelijk.
Hiervoor kunnen wij, indien gewenst, een locatie voor u regelen.

1,5 uur

Overal te boeken

€ 19,95 p.p.

Vanaf 10 personen

Crazy Bingo-uitje -Groningen
Crazy Bingo uitje
crazy-bingo-uitje-drenthe

Bekijk ook andere uitjes

Puck Broos
Puck Broos
2021-12-07
Gezellige online gekke bingo achter de rug samen met mijn collega's. Ik heb nooit eerder bingo gespeeld. Ik vond de variaties op de traditionele bingo leuk om te doen. Ook de bijgeleverde borrelbox was smakkelijk.
Anika Westhoff
Anika Westhoff
2021-11-15
Via de mail vooraf erg prettig contact gehad met de organisatie. Geen enkele aanpassing was te veel moeite. Zaterdag een erg geslaagd tweede deel van een vrijgezellenfeest gehad. De organisatie had alles super voorbereid en de sfeer zat er goed in. Met een groep van 14 personen (leeftijd 17+) het Wie is de Mol-spel en Jongens tegen de meiden gedaan. Wat hebben we gelachen! Tijdens de middag prettig ontzorgd door de jongens en achteraf wordt alles zo weer meegenomen, ideaal! We kijken met een tevreden gevoel terug, bedankt Robin en Gijs! Een volgende keer zou ik het zo weer op deze manier laten regelen.
Sjaak
Sjaak
2021-11-13
Geweldige afterparty gehad van een verlaat vrijgezellenfeest 2 geweldige spellen gedaan! 1 wie is de MOL, echt een aanrader nooit gedacht dat het zo leuk zou zijn. 2 jongens tegen de meisjes ook super gave activiteit. Leuk team gezellige enthousiaste jongens die alles goed uitlegden en klaar zetten het was in 1 woord GEWELDIG! Bedankt Robin en Gijs voor vandaag!
Senna Nijboer
Senna Nijboer
2021-08-23
Top georganiseerd👍
Jolien De Vries
Jolien De Vries
2021-08-23
Hunted game gedaan in Westerbork. Super goed georganiseerd! Met 12 collega's in twee teams.. Achterna gezeten met een paintball geweer wat een spanning! Wel verloren maar een fantastische middag gehad.
Gerrit Kroon
Gerrit Kroon
2021-06-17
Alleen contact via mail gedaan en dat was duidelijk.
Marloes Popken
Marloes Popken
2021-05-24
Zaterdag een super leuk feestje gehad. Lasergamen in het bos. De jongens (7- en 8-jarigen) konden er geen genoeg van krijgen. Bedankt voor de goede begeleiding, Jeroen. Duidelijke instructies met humor, goed passend bij de groep. Voor herhaling vatbaar!
Manon Ensing
Manon Ensing
2021-04-28
Vandaag het Wie is de Mol - kinderfeestje gedaan via JP activiteiten. Wat een geslaagde middag! Een aanrader! De leuke opdrachten van lasergamen, Jenka, ballon laten knappen enz. zorgden voor een spannende vraag voor de kinderen. Wie is de mol onder ons? Jeroen, bedankt voor de organisatie!