Escape Rooms in Assen

Escape Room

spelduur 1 uur

Assen

Vanaf € 19,95 p.p. bij 6 personen

Vanaf 2 personen

De Escape Rooms:

4 verschillende thema’s

Hollywood:

Welkom in Hollywood. Jullie gaan aan de slag bij de opnames van Breakfast at Tiffany’s, een echte Hollywood klassieker. De vorige assistenten zijn spoorloos verdwenen, dus jullie zijn de vervangers! Maar de regisseur neemt natuurlijk niet zomaar genoegen met iedereen. Hij gaat jullie kennis over Hollywood testen en heeft verschillende opdrachten klaargezet.

Zorg er uiteindelijk voor dat de filmset weer in de originele positie staat, zodat ze door kunnen gaan met de filmopnames.. En die starten weer over 60 minuten.. Succes!

Sprookjes:

De gebroeders Grimm zijn druk bezig met het schrijven van een nieuw sprookje, totdat de magische inktpot omvalt…

Alle sprookjes zijn door elkaar gehaald en jullie hebben de taak om de bekende elementen weer bij het juiste sprookje te plaatsen. Hiervoor hebben jullie 60 minuten de tijd.

Zorgen jullie er voor dat elk sprookje weer compleet wordt?

Bartje:

Jullie gaan terug naar de jaren ‘60, naar het huis van Bartje Bartelds. Hij is een boerenjongen van 12-jaar oud die heel erg houdt van kattenkwaad. Kennen jullie zijn bekende uitspraak ook?

Vader is niet zo blij met de opstand van Bartje en heeft hem straf gegeven. Vader heeft een takenlijst opgesteld met klusjes die binnen 60 minuten voltooid moeten zijn, want dan moet Bartje naar bed.

Zorgen jullie ervoor dat Bartje op tijd kan gaan slapen? Dan kunnen jullie, terwijl iedereen slaapt, het blik met bruine bonen stelen, zodat er morgen in elk geval GEEN bruine bonen op het bord liggen.

TT:

Vandaag maakt Rossi zijn comeback! Jullie willen net zo goed als hem worden en gaan strijden in de MotoGP. Daarvoor heb je natuurlijk eerst een racelicentie nodig. Die licentie kan je halen in het kantoor van Jan de Groot, de baancommissaris van het TT-circuit. Maar daarvoor moeten jullie eerst verschillende opdrachten uitvoeren.

Als de licentie bemachtigd is, mogen jullie op baan verkenning en uiteindelijk sleutelen aan jullie eigen rode motor. Dan is het zo ver.. De grote race begint! Zorg ervoor dat jullie als eerste over de finishlijn komen, gevolgd door Valentino Rossi op de blauwe motor. Tot slot heeft Marquéz zijn dag niet en wordt derde.

TT Assen

Meer informatie over dit uitje:

2 deelnemers: € 79
3 deelnemers: € 90
4 deelnemers: € 98
5 deelnemers: € 108
6 deelnemers: € 115

Vanaf 7 deelnemers geldt een prijs op maat.

speelduur 1 uur
Ideaal voor bedrijfsuitje, familie uitje, of vriendenuitje
Vraag gerust naar combinaties met hapjes, drankjes of diner.

Offerte / Aanvraag Escape Room Assen
Een offerte is altijd vrijblijvend
Dit is een voorkeur. Uiteraard zijn data en tijden nog door aan te passen.

Recensies

Een super spannende en leuke beleving!

De activiteit zat erg goed in elkaar, genoeg raadsels en spannende elementen. De organisatie heeft het zeer goed geregeld. We hebben als groep een ontzettend leuke middag gehad
Anne

Leuk team uitje gehad , goed georganiseerd

Het contact met deze organisatie is perfect, ze reageren snel en houden goed contact. Het team uitje zelf was erg leuk, en ook dit is goed begeleid. Dank voor deze leuke ervaring
Naomi

Uitdagend

De opdrachten en hints waren uitdagend. Alles was erg creatief en leuk in elkaar gezet. Helaas is het ons niet gelukt om de drugs te vinden, ondanks de hulp van onze vriend Wimpie!!
Lisa

Bekijk ook andere uitjes