Walk, Dine & Escape Assen

Dit is echt uniek! Een bijzondere escaperoom ervaring en dat in combinatie met een volledig diner. Jullie spelen een Escaperoom met verschillende film gerelateerde zones in Assen.

 

De Zones

De verschillende zones zijn gebaseerd op ‘Sjaakie en de chocoladefabriek’, ‘Jumanji: Welcome to the Jungle’ en ‘The Addams Family’. Heb je de films niet gezien? Geen probleem: je krijgt onderweg voldoende informatie om de zones door te kunnen komen!

Jullie proberen tijdens het eten de verschillende zones in Assen door te komen. Dit doe je door raadsels en puzzels op te lossen. Het spel inclusief eten duurt ongeveer 2,5 uur.

Hoe het werkt:

Je speelt de Walk, Dine & Escape tocht met je gezin, vrienden, collega’s etc. in een groep. Deelnemen kan vanaf 2 personen. We starten bij De Drentse Zaak.

Bij de start ontvangen jullie het startdossier en de uitleg. Jullie worden op pad gestuurd om de eerste raadsels te kraken. Zodra jullie deze hebben gekraakt, krijgen jullie het eerste gerecht. Hierna lopen jullie verder naar de tweede zone om de raadsels op te lossen en het tweede gerecht te nuttigen. In totaal zijn er drie gerechten in/bij drie verschillende zones.

  • Je meld je team aan via het inschrijfformulier. Hier geef je ook aan met hoeveel personen je deelneemt.
  • Je betaling gaat online via IDEAL.
  • Na de betaling is je inschrijving definitief.
  • Je ontvangt van ons je starttijd uiterlijk 2 dagen van te voren.
  • Je start bij De Drentse Zaak. Hier ontvang je het startdossier en de uitleg.
  • We hebben starttijden vanaf 16.00 uur, waar families met kinderen voorrang op krijgen.

De inschrijvingen zijn gesloten!

Bekijk ook andere uitjes

Puck Broos
Puck Broos
2021-12-07
Gezellige online gekke bingo achter de rug samen met mijn collega's. Ik heb nooit eerder bingo gespeeld. Ik vond de variaties op de traditionele bingo leuk om te doen. Ook de bijgeleverde borrelbox was smakkelijk.
Anika Westhoff
Anika Westhoff
2021-11-15
Via de mail vooraf erg prettig contact gehad met de organisatie. Geen enkele aanpassing was te veel moeite. Zaterdag een erg geslaagd tweede deel van een vrijgezellenfeest gehad. De organisatie had alles super voorbereid en de sfeer zat er goed in. Met een groep van 14 personen (leeftijd 17+) het Wie is de Mol-spel en Jongens tegen de meiden gedaan. Wat hebben we gelachen! Tijdens de middag prettig ontzorgd door de jongens en achteraf wordt alles zo weer meegenomen, ideaal! We kijken met een tevreden gevoel terug, bedankt Robin en Gijs! Een volgende keer zou ik het zo weer op deze manier laten regelen.
Sjaak
Sjaak
2021-11-13
Geweldige afterparty gehad van een verlaat vrijgezellenfeest 2 geweldige spellen gedaan! 1 wie is de MOL, echt een aanrader nooit gedacht dat het zo leuk zou zijn. 2 jongens tegen de meisjes ook super gave activiteit. Leuk team gezellige enthousiaste jongens die alles goed uitlegden en klaar zetten het was in 1 woord GEWELDIG! Bedankt Robin en Gijs voor vandaag!
Senna Nijboer
Senna Nijboer
2021-08-23
Top georganiseerd👍
Jolien De Vries
Jolien De Vries
2021-08-23
Hunted game gedaan in Westerbork. Super goed georganiseerd! Met 12 collega's in twee teams.. Achterna gezeten met een paintball geweer wat een spanning! Wel verloren maar een fantastische middag gehad.
Gerrit Kroon
Gerrit Kroon
2021-06-17
Alleen contact via mail gedaan en dat was duidelijk.
Marloes Popken
Marloes Popken
2021-05-24
Zaterdag een super leuk feestje gehad. Lasergamen in het bos. De jongens (7- en 8-jarigen) konden er geen genoeg van krijgen. Bedankt voor de goede begeleiding, Jeroen. Duidelijke instructies met humor, goed passend bij de groep. Voor herhaling vatbaar!
Manon Ensing
Manon Ensing
2021-04-28
Vandaag het Wie is de Mol - kinderfeestje gedaan via JP activiteiten. Wat een geslaagde middag! Een aanrader! De leuke opdrachten van lasergamen, Jenka, ballon laten knappen enz. zorgden voor een spannende vraag voor de kinderen. Wie is de mol onder ons? Jeroen, bedankt voor de organisatie!