Onze indooractiviteiten bij Kollumeroord

Deze uitjes organiseren wij bij of in de Groepsaccommodatie.

 1,5 uur

Vanaf € 12,95 p.p.

Incl. spelbegeleider

Voor elke groepsgrootte en leeftijd vanaf 10 personen

085 064 43 65

4a86f7e3-f8dc-44f0-adfc-8a947619e3ac

IK HOU VAN HOLLAND SPELSHOW

Een gezellige actieve quiz in Hollandse stijl, afgeleid van het bekende tv-programma. In teams wordt er tegen elkaar gestreden en moeten de teams vragen beantwoorden, opdrachten uitvoeren en leuke spelletjes doen. Wie bezit er de meeste kennis, kan het beste touwtje springen of werpt als beste de tulpen in de emmer?

GEKKE BINGO SHOW

It’s Crazy Bingo time! Onze Gekke Bingo zorgt voor een vermakelijke knotsgekke avond. Onder leiding van onze verklede quizmaster spelen jullie Bingo. Maar… er worden natuurlijk niet zomaar cijfertjes afgestreept. We gaan namelijk muziek luisteren, opdrachten uitvoeren en talloze andere gekkigheden meemaken. Kunnen jullie erachter komen welke getallen mogen worden afgestreept?

Wie weet heb jij als eerste Bingo en ga je ervandoor met de fantastische prijzen!

IMG_5075
Happy friends playing beer pong in a cocktail bar - Young millennial people having fun doing party alcohol games at night pub - Friendship and youth lifestyle nightlife concept

ALLES MAG VANDAAG SPELSHOW

Deze quiz is perfect voor een groep mensen die houden van lachen en gezelligheid. Onder begeleiding van een enthousiaste spelbegeleider spelen jullie deze interactieve spelshow. Met rondes als danswoorden, fotomime, daar teken ik voor en nog veel meer staat deze dag garant voor spektakel.

HET MOL SPEL

Jouw familie, collega’s, vrienden en vriendinnen veranderen opeens van goede bekenden in verdachten. Met dit toffe programma is uw uitje verzekerd van de nodige spanning en plezier.

Tijdens dit spel is er 1 mol en de rest van de spelers probeert zoveel mogelijk geld te verdienen met de gegeven opdrachten. De mol probeert tijdens het spel er zo onopvallend mogelijk voor te zorgen dat de spelers zo min mogelijk geld verzamelen. Weet jij wie de saboteur is?

DSC01039
122954529_3390082317705908_7499750240140064672_o

PUBQUIZ

De Pubquiz is een gezellige quiz met zeer uiteenlopende categorieën, wat het een geschikte quiz maakt voor iedereen. Er wordt in kleine teams tegen elkaar gestreden in de verschillende rondes. Wat is jouw beste categorie? Kom erachter tijdens een uitdagende avond met veel variatie. De pubquiz is voor voor jong en oud en een garantie voor gezelligheid.

JONGENS TEGEN DE MEISJES SPELQUIZ

Dit is dé strijd der seksen. Bewijs dat jouw geslacht beter is dan het andere. In teams wordt er tegen elkaar gestreden onder leiding van een enthousiaste quizmaster. Er worden diverse leuke speelrondes gespeeld die gebaseerd zijn op het bekende tv-programma. Het is een hilarische quiz met een gegarandeerde avond vol gezelligheid.

Jongens-tegen-de-meisjes-drenthe-groningen