Uitjes bij Boscamping/Accommodatie Appelscha

Onze uitjes organiseren wij bij of in de groepsaccommodatie.

 1,5 uur

Vanaf € 17,95 p.p.

Vanaf 10 personen 

085 064 43 65

 HUNTED

Waan je in een meeslepende escape tocht op een uitgestippelde route. Verzamel losgeld door puzzels op te lossen en werk samen als een echt detectiveteam om het mysterie te ontrafelen. Leg de outdoor smokkelroute zo snel mogelijk af en wees slimmer en sneller dan het andere team! Oh ja, kijk uit voor de loslopende Hunters op de route…

20200531_113657455_iOS
4a86f7e3-f8dc-44f0-adfc-8a947619e3ac

IK HOU VAN HOLLAND SPELSHOW

Een gezellige actieve quiz in Hollandse stijl, afgeleid van het bekende tv-programma. In teams wordt er tegen elkaar gestreden en moeten de teams vragen beantwoorden, opdrachten uitvoeren en leuke spelletjes doen. Wie bezit er de meeste kennis, kan het beste touwtje springen of werpt als beste de tulpen in de emmer?

GEKKE BINGO SHOW

Bingo tijd! De Gekke Bingo zorgt voor een vermakelijke avond. Onder leiding van onze quizmaster spelen jullie Bingo. Maar we gaan natuurlijk niet zomaar cijfertjes aanstippen. Met muziek, opdrachten en andere gekkigheden. En uiteraard zijn er fantastische prijzen te winnen!

IMG_5075
Happy friends playing beer pong in a cocktail bar - Young millennial people having fun doing party alcohol games at night pub - Friendship and youth lifestyle nightlife concept

ALLES MAG VANDAAG SPELSHOW

Deze quiz is perfect voor een groep mensen die houden van lachen en gezelligheid. Onder begeleiding van een enthousiaste spelbegeleider spelen jullie deze interactieve spelshow. Met rondes als danswoorden, fotomime, daar teken ik voor en nog veel meer staat deze dag garant voor spektakel.

HET MOL SPEL

Jouw familie, collega’s, vrienden en vriendinnen veranderen opeens van goede bekenden in verdachten. Met dit toffe programma is uw uitje verzekerd van de nodige spanning en plezier.

Tijdens dit spel is er 1 mol en de rest van de spelers probeert zoveel mogelijk geld te verdienen met de gegeven opdrachten. De mol probeert tijdens het spel er zo onopvallend mogelijk voor te zorgen dat de spelers zo min mogelijk geld verzamelen. Weet jij wie de saboteur is?

DSC01039
122954529_3390082317705908_7499750240140064672_o

PUBQUIZ

De Pubquiz is een gezellige quiz met zeer uiteenlopende categorieën, wat het een geschikte quiz maakt voor iedereen. Er wordt in kleine teams tegen elkaar gestreden in de verschillende rondes. Wat is jouw beste categorie? Kom erachter tijdens een uitdagende avond met veel variatie. De pubquiz is voor voor jong en oud en een garantie voor gezelligheid.

JONGENS TEGEN DE MEISJES SPELQUIZ

Dit is dé strijd der seksen. Bewijs dat jouw geslacht beter is dan het andere. In teams wordt er tegen elkaar gestreden onder leiding van een enthousiaste quizmaster. Er worden diverse leuke speelrondes gespeeld die gebaseerd zijn op het bekende tv-programma. Het is een hilarische quiz met een gegarandeerde avond vol gezelligheid.

Jongens-tegen-de-meisjes-drenthe-groningen

Voor meer uitjes: Klik op offerte aanvragen