Tickets Walk, Dine & Escape Assen
25 maart 2023

 

! Zorggroep Drenthe !

 

 

Dit is echt uniek! Een bijzondere escaperoom ervaring en dat in combinatie met een volledig diner. Jullie spelen een Escaperoom met verschillende film gerelateerde zones in Assen.

 

De Zones:

De verschillende zones zijn gebaseerd op ‘Sjaakie en de chocoladefabriek’, ‘Jumanji: Welcome to the Jungle’ en ‘The Addams Family’. Heb je de films niet gezien? Geen probleem: je krijgt onderweg voldoende informatie om de zones door te kunnen komen! Jullie proberen tijdens het eten de verschillende zones in Assen door te komen. Dit doe je door raadsels en puzzels op te lossen. Het spel inclusief eten duurt ongeveer 2,5 uur.

 

Hoe het werkt:

Je speelt de Walk, dine & escape tocht met je gezin, vrienden, collega’s etc. in een groep. Deelnemen kan vanaf 2 personen. We starten bij De Drentse Zaak.Bij de start ontvangen jullie het startdossier en de uitleg. Jullie worden op pad gestuurd om de eerste raadsels te kraken. Zodra jullie deze hebben gekraakt, krijgen jullie het eerste gerecht. Hierna lopen jullie verder naar de tweede zone om de raadsels op te lossen en het tweede gerecht te nuttigen. In totaal zijn er drie gerechten in/bij drie verschillende zones.

  • Je meld je team aan via het inschrijfformulier. Hier geef je ook aan met hoeveel personen je deelneemt.
  • Je betaling gaat online via IDEAL.
  • Na de betaling is je inschrijving definitief.
  • Je ontvangt van ons je starttijd uiterlijk 2 dagen van te voren.
  • Je start bij De Drentse Zaak. Hier ontvang je het startdossier en de uitleg.
  • We hebben starttijden vanaf 16.00 uur, waar families met kinderen voorrang op krijgen.


Total € -