Een knotsgek vrijgezellenfeest in Groningen

Een onvergetelijk teamuitje of vrijgezellenfeestje!

waarom boekt jij het vrijgezellenfeest bij JP?

  • Onze activiteit zijn overal te boeken en daarom in elke plaats te spelen
  • Vanaf 8 personen.
  • Activiteit, horeca en locatie geregeld via 1 partij
  • Wij denken mee en communiceren open, helder en snel.
  • Voor (bijna) elk budget kunnen wij een topdag organiseren.
  • Meer dan 40 eigen activiteiten en wat wij niet hebben regelen we alsnog samen met onze ketenpartners voor u.

Op elke locatie

Op elke locatie die jij wenst regelen wij het vrijgezellenfeest. Het uitje kan plaatsvinden in het centrum van de stad. Op uw eigen terrein en natuurlijk kan dit ook op meerdere locaties. Wij denken graag met jullie mee om het uitje volledig op maat te organiseren en perfect te organiseren.

Een complete dag!

Wij organiseren desgewenst uw complete dag. We beginnen met een leuk spel in de stad. Lunchen op de leukste plekjes en sluiten bijvoorbeeld af met een geweldige bbq boottocht. Wij stellen het uitje compleet samen naar jullie wens? Knotsgekke spellen of gewoon relax? Wij weten precies de juist snaar te raken tijdens het vrijgezellenfeest.

Lachen, gieren en brullen!

Een volledige dag of gewoon een toffe activiteit tijdens jullie vrijgezellenfeestje? Wij zorgen voor knotsgekke uitjes! Uniek? Memorabel? Lachen? Wij zorgen ervoor. Moet de vrijgezel even goed in het zonnetje gezet worden? Daar weten onze medewerkers wel raad mee!

Zoals u leest. Wij regelen het van A-Z

Wilt u meer informatie over uw toekomstige uitje?

Neem gerust contact met ons op of plaats een terugbel verzoek en wij gaan graag voor u aan de slag.

Of vraag direct een offerte aan

Weet je het nog niet? Geef dan aan of je een Quiz, Outdoor of City-game wil doen en de groepssamenstelling
Gebruiken we als er nog onduidelijkheden zijn.
Dit kan natuurlijk nog aangepast worden.
Dit kan nog aangepast worden, maar dan kunnen we alvast kijken of het in onze agenda past.
heb je al een locatie of plaats van spelen op het oog? Laat het ons dan weten voor een passend aanbod.

Meest geboekte vrijgezellenfeesten

Puck Broos
Puck Broos
2021-12-07
Gezellige online gekke bingo achter de rug samen met mijn collega's. Ik heb nooit eerder bingo gespeeld. Ik vond de variaties op de traditionele bingo leuk om te doen. Ook de bijgeleverde borrelbox was smakkelijk.
Anika Westhoff
Anika Westhoff
2021-11-15
Via de mail vooraf erg prettig contact gehad met de organisatie. Geen enkele aanpassing was te veel moeite. Zaterdag een erg geslaagd tweede deel van een vrijgezellenfeest gehad. De organisatie had alles super voorbereid en de sfeer zat er goed in. Met een groep van 14 personen (leeftijd 17+) het Wie is de Mol-spel en Jongens tegen de meiden gedaan. Wat hebben we gelachen! Tijdens de middag prettig ontzorgd door de jongens en achteraf wordt alles zo weer meegenomen, ideaal! We kijken met een tevreden gevoel terug, bedankt Robin en Gijs! Een volgende keer zou ik het zo weer op deze manier laten regelen.
Sjaak
Sjaak
2021-11-13
Geweldige afterparty gehad van een verlaat vrijgezellenfeest 2 geweldige spellen gedaan! 1 wie is de MOL, echt een aanrader nooit gedacht dat het zo leuk zou zijn. 2 jongens tegen de meisjes ook super gave activiteit. Leuk team gezellige enthousiaste jongens die alles goed uitlegden en klaar zetten het was in 1 woord GEWELDIG! Bedankt Robin en Gijs voor vandaag!
Senna Nijboer
Senna Nijboer
2021-08-23
Top georganiseerdđź‘Ť
Jolien De Vries
Jolien De Vries
2021-08-23
Hunted game gedaan in Westerbork. Super goed georganiseerd! Met 12 collega's in twee teams.. Achterna gezeten met een paintball geweer wat een spanning! Wel verloren maar een fantastische middag gehad.
Gerrit Kroon
Gerrit Kroon
2021-06-17
Alleen contact via mail gedaan en dat was duidelijk.
Marloes Popken
Marloes Popken
2021-05-24
Zaterdag een super leuk feestje gehad. Lasergamen in het bos. De jongens (7- en 8-jarigen) konden er geen genoeg van krijgen. Bedankt voor de goede begeleiding, Jeroen. Duidelijke instructies met humor, goed passend bij de groep. Voor herhaling vatbaar!
Manon Ensing
Manon Ensing
2021-04-28
Vandaag het Wie is de Mol - kinderfeestje gedaan via JP activiteiten. Wat een geslaagde middag! Een aanrader! De leuke opdrachten van lasergamen, Jenka, ballon laten knappen enz. zorgden voor een spannende vraag voor de kinderen. Wie is de mol onder ons? Jeroen, bedankt voor de organisatie!