Spooky Horror and Escape 

Maak je klaar voor deze angstaanjagende avond! Een unieke Horror night! Je kan namelijk het horror bos niet uit zonder dat je de codes hebt gekraakt.

 

Op 28 oktober verandert de omgeving van Zaal- en Partycentrum Schoonhoven in een echt angstaanjagend bos. Vertel snel je vrienden van dit avontuur, want dit wordt echt onvergetelijk.

 

Jullie starten bij Zaal- en Partycentrum Schoonhoven en gaan van hieruit het enge bos in. Er zijn verschillende “scare zones’ waar je de raadsels moet kraken.

Deze spooktocht onderscheidt zich met haar Escape Room karakter en angstaanjagende acteurs. Jullie moeten niet alleen de tocht maken door het enge bos. Om de tocht te volbrengen moet je onderweg ook raadsels oplossen…….

Elke spooktocht moeten we mensen teleurstellen dus reserveer snel je plekje met je vrienden, familie of collega’s.

Hoe het werkt:

Je kan vanaf twee personen boeken. De tocht is inclusief 1 verrassingsdrankje, pompoensoep en een heerlijk broodje. Starttijden zijn vanaf 18.00 uur. Om de 3 minuten start er een groep.

  • Je meldt je team aan via het inschrijfformulier. Hier geef je ook aan met hoeveel personen en op welke datum je deelneemt.
  • Je betaling kan online via IDEAL.
  • Na betaling is je inschrijving definitief
  • Je ontvangt van ons je starttijd uiterlijk 2 dagen van te voren. ( Je kunt een voorkeur aangeven. Wij weten niet zeker of wij hieraan kunnen voldoen maar doen ons best.)
  • Je start in het bij Zaal- en Partycentrum Schoonhoven. Hier ontvang je ook de uitleg.
  • Laatste starttijd zal circa 21.00 uur zijn.

Kosten:

Early Bird: € 26,00 p.p. (aanmelden tot 31 augustus.)
Regular:
€ 29,95 p.p.

*Elke keer moeten we mensen teleurstellen. Wees er dus snel bij!
Total € -


Veelgestelde vragen:

Hoelang duurt de spooktocht? 1 – 1,5 uur.

Vanaf welke leeftijd is de spooktocht? Wij adviseren mee te doen vanaf 16 jaar.

Hoe doen we de betaling? Via deze pagina kun je je aanmelden. Je komt daarna in en scherm om een IDEAL betaling te doen.

Hoe werkt het starten? Starttijden zijn vanaf 18.00 uur. Elke 3 minuten vertrekt er een team. Uitleg krijg je ter plekke vooraf.

Kunnen we ons geld terugkrijgen bij het afzeggen? Helaas is dit niet mogelijk. Je kunt wel je tickets doorverkopen aan een ander of overdragen.

Bekijk ook andere uitjes

Puck Broos
Puck Broos
2021-12-07
Gezellige online gekke bingo achter de rug samen met mijn collega's. Ik heb nooit eerder bingo gespeeld. Ik vond de variaties op de traditionele bingo leuk om te doen. Ook de bijgeleverde borrelbox was smakkelijk.
Anika Westhoff
Anika Westhoff
2021-11-15
Via de mail vooraf erg prettig contact gehad met de organisatie. Geen enkele aanpassing was te veel moeite. Zaterdag een erg geslaagd tweede deel van een vrijgezellenfeest gehad. De organisatie had alles super voorbereid en de sfeer zat er goed in. Met een groep van 14 personen (leeftijd 17+) het Wie is de Mol-spel en Jongens tegen de meiden gedaan. Wat hebben we gelachen! Tijdens de middag prettig ontzorgd door de jongens en achteraf wordt alles zo weer meegenomen, ideaal! We kijken met een tevreden gevoel terug, bedankt Robin en Gijs! Een volgende keer zou ik het zo weer op deze manier laten regelen.
Sjaak
Sjaak
2021-11-13
Geweldige afterparty gehad van een verlaat vrijgezellenfeest 2 geweldige spellen gedaan! 1 wie is de MOL, echt een aanrader nooit gedacht dat het zo leuk zou zijn. 2 jongens tegen de meisjes ook super gave activiteit. Leuk team gezellige enthousiaste jongens die alles goed uitlegden en klaar zetten het was in 1 woord GEWELDIG! Bedankt Robin en Gijs voor vandaag!
Senna Nijboer
Senna Nijboer
2021-08-23
Top georganiseerd👍
Jolien De Vries
Jolien De Vries
2021-08-23
Hunted game gedaan in Westerbork. Super goed georganiseerd! Met 12 collega's in twee teams.. Achterna gezeten met een paintball geweer wat een spanning! Wel verloren maar een fantastische middag gehad.
Gerrit Kroon
Gerrit Kroon
2021-06-17
Alleen contact via mail gedaan en dat was duidelijk.
Marloes Popken
Marloes Popken
2021-05-24
Zaterdag een super leuk feestje gehad. Lasergamen in het bos. De jongens (7- en 8-jarigen) konden er geen genoeg van krijgen. Bedankt voor de goede begeleiding, Jeroen. Duidelijke instructies met humor, goed passend bij de groep. Voor herhaling vatbaar!
Manon Ensing
Manon Ensing
2021-04-28
Vandaag het Wie is de Mol - kinderfeestje gedaan via JP activiteiten. Wat een geslaagde middag! Een aanrader! De leuke opdrachten van lasergamen, Jenka, ballon laten knappen enz. zorgden voor een spannende vraag voor de kinderen. Wie is de mol onder ons? Jeroen, bedankt voor de organisatie!