De Auto Escape Tocht: Maffiosi
22 januari | Hollandscheveld

De Auto Escape Tocht

Dit is echt uniek. Een heerlijke horeca en spel ervaring en dat vanuit jullie auto. Jullie spelen een Escape Room en ontvangen een drie gangen diner. Dat heb je vast nog nooit gedaan…

Jullie proberen tijdens het eten de politie te helpen om de voortvluchtige maffiosi te vinden. Dit doen jullie door alle raadsels en codes te kraken waarmee jullie op pad worden gestuurd. Het spel inclusief eten duren ongeveer 2,5 – 3,5 uur.

Het Verhaal

Een zware maffiosi Alessandro de Ndrangheta is ondergedoken in Hollandscheveld. De man bekend om zijn gruwelijkheden en enorme rijkdom jaagt de plaatselijke bewoners de schrik aan. De plaatselijke politie zoekt hem met Man en macht. Mensen durven niet meer over straat, kinderen worden binnengehouden, kortom iedereen is enorm benauwd dat de situatie escaleert en er een enorme schietpartij volgt. Het is daarom belangrijk dat de schuilplaats van Alessandro wordt gevonden en hij stilletjes ingerekend kan worden. De plaatselijke recherche doet hier alles aan, maar het wil niet vlotten. Daarom is deze taak aan jullie privédetectives overhandigd. Het is aan jullie om zijn adres te onthullen. De technische recherche heeft wel aangegeven dat dit binnen (tijd) moet, want ze verwachten een aanslag. Kunnen jullie zijn adres onthullen en dit doorgeven aan de plaatselijke recherche. Dat kan het AT(arrestatieteam) hem inrekenen. .

Hoe het werkt:

Je speelt de Escape Game: Maffiosi met maximaal 5 personen in de auto. Dit kan je gezin zijn, maar natuurlijk ook met vrienden. Deelnemen kan vanaf 2 personen. De start is bij: Zaal en Partycentrum Schoonhoven. Daar ontvangen jullie het startdossier, de uitleg en jullie eerste gang. Jullie worden op pad gestuurd om de eerste raadsels te kraken. Zodra je deze hebt gekraakt rijden jullie terug naar Zaal en Partycentrum Schoonhoven om je 2e gang te halen. In totaal zijn er 3 gangen. Als jullie alle 4 de gangen hebben gehaald is het mysterie opgelost.

  • Je meldt je team aan via het inschrijfformulier. Hier geef je ook aan met hoeveel personen je deelneemt. Je kan je inschrijven met maximaal 1 auto. Speel je met meer auto’s dan is het van belang meerdere inschrijvingen te doen.
  • Je ontvangt van ons een bevestiging per e-mail met een factuur voor je deelname en het eten.
  • Na betaling is je inschrijving definitief
  • Je ontvangt van ons je starttijd uiterlijk 2 dagen van te voren.
  • Je start altijd bij de Zaal en Partycentrum Schoonhoven. Hier ontvang je het 1e dossier en de uitleg en natuurlijk de 1e gang.
  • Starttijden zijn vanaf 17.00 uur.

Kosten:

€ 15 euro per deelnemende auto aan de Escape Hunt
€24,95 p.p. voor het 3 gangen diner.
Vooraf: proeverij. Mixed grill, friet, salade en groente, 2 soorten ijs met slagroom en garnering.

Inschrijving is gesloten.

Bekijk ook andere uitjes