De Auto Escape Tocht: Maffiosi
15 januari | De Rietstulp

De Auto Escape Tocht

Dit is echt uniek. Een heerlijke horeca en spel ervaring en dat vanuit jullie auto. Jullie spelen een Escape Room en ontvangen een heerlijke picknick mee. Dat heb je vast nog nooit gedaan…

Jullie proberen tijdens het eten de politie te helpen om de voortvluchtige maffiosi te vinden. Dit doen jullie door alle raadsels en codes te kraken waarmee jullie op pad worden gestuurd. Het spel inclusief eten duren ongeveer 2,5 – 3,5 uur.

Het Verhaal

Een zware maffioso Alessandro de Ndrangheta is ondergedoken in Giethoorn. De man die bekend staat om zijn gruwelijkheden en enorme rijkdom jaagt de plaatselijke bewoners de schrik aan. De plaatselijke politie zoekt hem met Man en macht. Mensen durven niet meer over straat en kinderen worden binnengehouden. Kortom iedereen is enorm benauwd dat de situatie escaleert en dat er een enorme schietpartij volgt. Het is daarom belangrijk dat de schuilplaats van Alessandro wordt gevonden zodat hij stilletjes ingerekend kan worden. De plaatselijke recherche doet hier alles aan, maar het wil niet vlotten. Daarom is deze taak aan jullie privédetectives overhandigd. Het is aan jullie om zijn locatie te onthullen. De technische recherche heeft wel aangegeven dat dit binnen een bepaalde tijd moet, want ze verwachten binnenkort een aanslag. Kunnen jullie zijn locatie onthullen en dit doorgeven aan de plaatselijke recherche. Dan kan het AT(arrestatieteam) hem inrekenen.

Hoe het werkt:

Je speelt de Escape Game: Maffiosi met maximaal 5 personen in de auto. Dit kan je gezin zijn, maar dit kunnen natuurlijk ook je vrienden zijn. Deelnemen kan vanaf 2 personen. De start van de tocht is bij: Restaurant de Rietstulp. Daar ontvangen jullie het startdossier, de uitleg en jullie picknick. Jullie worden op pad gestuurd om de eerste raadsels te kraken.  Uiteindelijk zullen jullie het mysterie ontrafelen.

  • Je meldt je team aan via het inschrijfformulier. Hier geef je ook aan met hoeveel personen je deelneemt. Je kan je inschrijven met maximaal 1 auto. Speel je met meer auto’s dan is het van belang meerdere inschrijvingen te doen.
  • Je ontvangt van ons een bevestiging per e-mail met een factuur voor je deelname en het eten.
  • Na betaling is je inschrijving definitief
  • Je ontvangt van ons je starttijd uiterlijk 2 dagen van te voren.
  • Je start altijd bij de Rietstulp. Hier ontvang je het 1e dossier, de uitleg en natuurlijk jullie picknick
  • Starttijden zijn vanaf 11.00 uur.

Kosten:

€ 15 euro per deelnemende auto aan de Escape Hunt

€12,50 p.p. voor de heerlijke picknick
Broodje ham en kaas, krentenbol, pakje drinken, huzarensalade, handfruit & mars

Inschrijving gesloten

Bekijk ook andere uitjes