De Auto Escape Tocht: De Joker
21 januari | Turfsteker

De Auto Escape Tocht

Dit is echt uniek. Een heerlijke horeca en spel ervaring en dat vanuit jullie auto. Jullie spelen een Escape Room en ontvangen een drie gangen diner. Dat heb je vast nog nooit gedaan…

Jullie proberen tijdens het eten de bom van de Joker stil te zetten door de code te kraken. Dit doen jullie door alle raadsels en codes te kraken waarmee jullie op pad worden gestuurd. Het spel inclusief eten duren ongeveer 2,5 – 3,5 uur.

Het Verhaal

We zijn terug met een levensbedreigend verhaal! De Joker heeft een bom geplaatst in Westerbork. De angst zit er goed in bij de plaatselijke bewoners van het dorp. Batman is onderweg vanuit Gotham City, maar komt waarschijnlijk te laat om de Joker te stoppen. Jullie zijn de laatste hoop om Westerbork te redden.

De plaatselijke politie heeft jullie opnieuw opgeroepen aangezien jullie de Maffiosso ook al wisten te stoppen. De bom ligt op een geheime plek in Westerbork. De hackers van de inlichtingendienst hebben de server gevonden, maar deze is versleuteld. De inlichtingen dienst is van mening dat jullie met deze code de bom stop kunnen zetten. Jullie moeten de bom dus op afstand stop zetten. Kunnen jullie deze raadsels oplossen en de brave burgers van Westerbork redden?

Hoe het werkt:

Je speelt de Escape Game: De Joker met maximaal 5 personen in de auto. Dit kan je gezin zijn, maar natuurlijk ook met vrienden. Deelnemen kan vanaf 2 personen. De start is bij: Restaurant de Turfsteker. Daar ontvangen jullie het startdossier, de uitleg en jullie eerste gang. Jullie worden op pad gestuurd om de eerste raadsels te kraken. Zodra je deze hebt gekraakt rijden jullie terug naar de Turfsteker om je 2e gang te halen. In totaal zijn er 3 gangen. A

  • Je meldt je team aan via het inschrijfformulier. Hier geef je ook aan met hoeveel personen je deelneemt. Je kan je inschrijven met maximaal 1 auto. Speel je met meer auto’s dan is het van belang meerdere inschrijvingen te doen.
  • Je ontvangt van ons een bevestiging per e-mail
  • Na betaling is je inschrijving definitief
  • Inschrijving is altijd met diner.
  • Je ontvangt van ons je starttijd uiterlijk 2 dagen van te voren.
  • Je start altijd bij de Turfsteker. Hier ontvang je het 1e dossier en de uitleg en natuurlijk de 1e gang.
  • Starttijden zijn vanaf 17.00 uur.

Kosten:

€ 15 euro per deelnemende auto aan de Escape Hunt
€27,50 p.p. voor het 3 gangen diner.
Soep met stokbrood. Ierst stoofpotje, heerlijk dessert

Inschrijving gesloten.

Bekijk ook andere uitjes

Puck Broos
Puck Broos
2021-12-07
Gezellige online gekke bingo achter de rug samen met mijn collega's. Ik heb nooit eerder bingo gespeeld. Ik vond de variaties op de traditionele bingo leuk om te doen. Ook de bijgeleverde borrelbox was smakkelijk.
Anika Westhoff
Anika Westhoff
2021-11-15
Via de mail vooraf erg prettig contact gehad met de organisatie. Geen enkele aanpassing was te veel moeite. Zaterdag een erg geslaagd tweede deel van een vrijgezellenfeest gehad. De organisatie had alles super voorbereid en de sfeer zat er goed in. Met een groep van 14 personen (leeftijd 17+) het Wie is de Mol-spel en Jongens tegen de meiden gedaan. Wat hebben we gelachen! Tijdens de middag prettig ontzorgd door de jongens en achteraf wordt alles zo weer meegenomen, ideaal! We kijken met een tevreden gevoel terug, bedankt Robin en Gijs! Een volgende keer zou ik het zo weer op deze manier laten regelen.
Sjaak
Sjaak
2021-11-13
Geweldige afterparty gehad van een verlaat vrijgezellenfeest 2 geweldige spellen gedaan! 1 wie is de MOL, echt een aanrader nooit gedacht dat het zo leuk zou zijn. 2 jongens tegen de meisjes ook super gave activiteit. Leuk team gezellige enthousiaste jongens die alles goed uitlegden en klaar zetten het was in 1 woord GEWELDIG! Bedankt Robin en Gijs voor vandaag!
Senna Nijboer
Senna Nijboer
2021-08-23
Top georganiseerd👍
Jolien De Vries
Jolien De Vries
2021-08-23
Hunted game gedaan in Westerbork. Super goed georganiseerd! Met 12 collega's in twee teams.. Achterna gezeten met een paintball geweer wat een spanning! Wel verloren maar een fantastische middag gehad.
Gerrit Kroon
Gerrit Kroon
2021-06-17
Alleen contact via mail gedaan en dat was duidelijk.
Marloes Popken
Marloes Popken
2021-05-24
Zaterdag een super leuk feestje gehad. Lasergamen in het bos. De jongens (7- en 8-jarigen) konden er geen genoeg van krijgen. Bedankt voor de goede begeleiding, Jeroen. Duidelijke instructies met humor, goed passend bij de groep. Voor herhaling vatbaar!
Manon Ensing
Manon Ensing
2021-04-28
Vandaag het Wie is de Mol - kinderfeestje gedaan via JP activiteiten. Wat een geslaagde middag! Een aanrader! De leuke opdrachten van lasergamen, Jenka, ballon laten knappen enz. zorgden voor een spannende vraag voor de kinderen. Wie is de mol onder ons? Jeroen, bedankt voor de organisatie!