Het perfecte bedrijfsuitje;

Wij zijn de specialist in bedrijven uitjes! Met 40 eigen uitjes en meerdere ketenpartners organiseren wij jullie uitje volledig op maat. We zorgen dat de activiteiten naadloos aansluiten op de doelgroep en dat het eten en drinken van uitstekende kwaliteit is.

Waarom boekt u een bedrijfsuitje bij JP Activiteiten

  • Onze activiteiten zijn overal te boeken en daarom in elke plaats te spelen
  • Vanaf 10 personen tot 1000 personen
  • Activiteit, horeca en locatie geregeld via 1 partij
  • Wij denken mee en communiceren open, helder en snel.
  • Voor (bijna) elk budget kunnen wij een topdag organiseren.
  • Meer dan 40 eigen activiteiten en wat wij niet hebben regelen we alsnog samen met onze ketenpartners voor u.

Op elke locatie

Op elke locatie die u wenst regelen wij uw bedrijfsuitje. Wat dacht u van Het Robinson Survival spel op een prachtig natuurgebied desgewenst met een BBQ.

Een complete dag!

Wij organiseren desgewenst uw complete dag. We beginnen met een leuk spel in de stad. Lunchen op de leukste plekjes en sluiten bijvoorbeeld af met een geweldige boottocht. Wij stellen uw bedrijfsuitje compleet samen naar uw wensen.

Uw bedrijfs evenement

Jullie zijn met heel veel collega’s? Geen enkel probleem. Wij hebben voor hetere vuren gestaan. Wij regelen de locatie, vergunningen, spellen, personeel en alles wat nodig is om uw bedrijfsevenement tot een succes te maken!

Zoals u leest. Wij regelen het van A-Z

Wilt u meer informatie over uw toekomstige bedrijfsuitje?

Neem gerust contact met ons op of plaats een terugbel verzoek en wij gaan graag voor u aan de slag.

Meest geboekte bedrijfsuitjes

Puck Broos
Puck Broos
2021-12-07
Gezellige online gekke bingo achter de rug samen met mijn collega's. Ik heb nooit eerder bingo gespeeld. Ik vond de variaties op de traditionele bingo leuk om te doen. Ook de bijgeleverde borrelbox was smakkelijk.
Anika Westhoff
Anika Westhoff
2021-11-15
Via de mail vooraf erg prettig contact gehad met de organisatie. Geen enkele aanpassing was te veel moeite. Zaterdag een erg geslaagd tweede deel van een vrijgezellenfeest gehad. De organisatie had alles super voorbereid en de sfeer zat er goed in. Met een groep van 14 personen (leeftijd 17+) het Wie is de Mol-spel en Jongens tegen de meiden gedaan. Wat hebben we gelachen! Tijdens de middag prettig ontzorgd door de jongens en achteraf wordt alles zo weer meegenomen, ideaal! We kijken met een tevreden gevoel terug, bedankt Robin en Gijs! Een volgende keer zou ik het zo weer op deze manier laten regelen.
Sjaak
Sjaak
2021-11-13
Geweldige afterparty gehad van een verlaat vrijgezellenfeest 2 geweldige spellen gedaan! 1 wie is de MOL, echt een aanrader nooit gedacht dat het zo leuk zou zijn. 2 jongens tegen de meisjes ook super gave activiteit. Leuk team gezellige enthousiaste jongens die alles goed uitlegden en klaar zetten het was in 1 woord GEWELDIG! Bedankt Robin en Gijs voor vandaag!
Senna Nijboer
Senna Nijboer
2021-08-23
Top georganiseerdđź‘Ť
Jolien De Vries
Jolien De Vries
2021-08-23
Hunted game gedaan in Westerbork. Super goed georganiseerd! Met 12 collega's in twee teams.. Achterna gezeten met een paintball geweer wat een spanning! Wel verloren maar een fantastische middag gehad.
Gerrit Kroon
Gerrit Kroon
2021-06-17
Alleen contact via mail gedaan en dat was duidelijk.
Marloes Popken
Marloes Popken
2021-05-24
Zaterdag een super leuk feestje gehad. Lasergamen in het bos. De jongens (7- en 8-jarigen) konden er geen genoeg van krijgen. Bedankt voor de goede begeleiding, Jeroen. Duidelijke instructies met humor, goed passend bij de groep. Voor herhaling vatbaar!
Manon Ensing
Manon Ensing
2021-04-28
Vandaag het Wie is de Mol - kinderfeestje gedaan via JP activiteiten. Wat een geslaagde middag! Een aanrader! De leuke opdrachten van lasergamen, Jenka, ballon laten knappen enz. zorgden voor een spannende vraag voor de kinderen. Wie is de mol onder ons? Jeroen, bedankt voor de organisatie!